Fresh Wave Festival има нови визуал: Славимо љубав, солидарност и заједништво!

ГС
Fresh Wave Festival има нови визуал: Славимо љубав, солидарност и заједништво!

Синоћ је Фејсбук пратиоцима Fresh Wave Festivalа представљен визуал, овогодишњег, деветог по реду издања фестивала, које ће се од 6. до 8. августа одржати на бањалучкој тврђави Кастел.

“Вијековима старе зидине Кастела и ове године ће на више фестивалских бина угостити нека од највећих и најпознатијих имена свјетске и регионалне музичке сцене, а овогодишњи свјежи талас Fresh wave фестивала сурфаће кроз атмосферу којом славимо живот и радујемо се у свим могућим музичким бојама и облицима”, најављују организатори фестивала.

Наиме, славећи заједништво са надом у скорашњу побједу човјечанства, екипа фестивала одлучила је да да својеврсни омаж најразигранијој, најузбудљивијој и најисчекиванијој музичкој икони икада - трубадуру!

Овај безвременски симбол као дио визуелног идентитета овогодишњег издања фестивала обавезује их да више него икада промовишу и славе вриједности као што су заједништво, солидарност и љубав према животу.

“Управо захваљујући овим партнерима али и другим пријатељима на свега неколико дана смо од објављивања хедлајнера фестивала, а као одговор на тренутну глобалну ситуацију одлучили смо да са посјетиоцима Fresh Wave Festivalа наставимо дружење путем Live Stream DJ сетова. Наредни којег најављујемо за уторак, 21.4. у 20 сати потписује Синиша Тамамовић, а подсјетићемо се на његов наступ на Main bини Fresh Wave Festivalа”, најављује се у саопштењу фестивала.

“останикодкуће и прати FWF DJ сетове, а о свим другим детаљима се информиши на Фејсбук страници Fresh Wave Festivala!

(Klix.ba)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана