Фестивал о којем сви са разлогом причају све ближи, а карата све мање!

Г.С.
Фестивал о којем сви са разлогом причају све ближи, а карата све мање!

Фестивал „Љетне ноћи" који ће се одржати на бањалучкој тврђави Кастел од 27. до 29. јула, у организацији маркетинг агенције Euphoria, привукао је пажњу не само становника града на Врбасу, већ и региона, јер је карата за поменути догађај сваким даном све мање. На фестивалу се очекује преко 20 000 посјетилаца.

Након промотивног видеа који је Euphoria објавила сасвим је јасно да се спрема нешто заиста велико. Поред онога што је видљиво из спектакуларне видео најаве, сазнајемо и да агенција за потребе овог фестивала претвара тврђаву Кастел у највећи клуб на отвореном на Балкану. Циљ овога је пружање јединственог искуства праћеног најсавременијим звучним и свјетлосним ефектима. Ово ће без сумње унаприједити туристичку понуду града чинећи га богатијим за музички фестивал који ће засигурно надмашити сва очекивања.

Фестивал који већ носи титулу највећег и најпосјећенијег, угостиће нека од највећих имена регионалне музичке сцене. Тако све посјетиоце 27. јула очекује велики концерт Пеђе Јовановића у пратњи  Big concert orchestra. Други дан фестивала, 28. јул, обиљежиће Негујмо журка, коју нема потребе посебно најављивати јер се о прошлогодишњој која је оборила све рекорде још увијек прича. За 29. јул резервисан је посебан спектакл - заједнички концерт Јелене Розге и Саше Матића.

Од организатора смо сазнали да је улазница по тренутним цијенама остало јако мало, а ограничен број је доступан на www.gigstix.ba, Тргу Крајине, те у Cafee Sudnica у Бањалуци.

Више информација о концертима сазнајте на линку https://euphoria.marketing/events/ и бројевима телефона +387 66 11 22 88 и +387 66 11 22 99 (Viber, Whats app).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана