Fedde Le Grand, Mark Knight, Mahmut Orhan и Plastik Funk у марту на Јахорини

Г.С.
Fedde Le Grand, Mark Knight, Mahmut Orhan и Plastik Funk у марту на Јахорини

Звучна свјетска DJ имена, уз подршку доказаних регионалних и домаћих извођача, у марту ће наступити на дводневном Brodolom Winter Magic евенту на олимпијској планини Јахорини.

Бродолом је први тематски концепт евента у Босни и Херцеговини који је дугогодишњим присуством постао препознатљив у цијелом региону. Музички спектакл, који је до сада угостио нека од највећих свјетских имена електронске музике, ове године ће се по први пут одиграти у магичном амбијенту олимпијске планине. Јахорина биљежи фантастичну зимску сезону у оквиру које је на својим ски стазама угостила више од 300.000 скијаша који су поред сјајног скијања уживали и у одличној забави и Warm up најавним журкама за спектакл који нас очекује. 

Олимпијски центар Јахорина и организатори Бродолома за 11. и 12. март припремају несвакидашњи викенд доживљај за поборнике електронске музике са импозантном листом извођача. Наиме, већ у петак 11. марта публику очекују феноменални наступи свјетских и регионално познатих DJ-ева. Те ноћи зимску магију на бини ће стварати Mark Knight, Mahmut Orhan, After Affair, Andrew Meller, Kristijan Molnar и Drop Department. 

Подједнако импозантна листа публику очекује и дан послије, у суботу 12. марта, када ће на стаге изаћи Fedde Le Grand, Plastik Funk, The Provincials, Alexander De Funk, Nebs Jack, Petar Dundov и DJ Jock.

Током 15 година - колико Бродолом приређује феноменалне забаве уз свјетска DJ имена и незабораван аудио-визуелни угођај - више од 60 хиљада гостију уживало је у овим сјајним евентима. „Winter Magic " у марту стиже као круна дугогодишњег рада. 

Улазнице за Бродолом могу се наћи на Кupikartu.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана