Фебруар у Клубу студената Бањалука – стижу Бјесови и 357

Agencije
Фебруар у Клубу студената Бањалука – стижу Бјесови и 357

И током фебруара мјесеца очекује нас одличан концертни програм у бањалучком КСБ. Публика ће уживати у врхунском проводу и наступима одличних бендова.

Наступ култног рок бенда Бјесови резервисан је за 15. фебруар. Чињеница да Бјесови зраче не само у оквиру рокенрола него и на разне друге стране и то веома јако, је разлог да и данас, послије скоро 20 година постојања, имају бројну публику састављену од људи између себе врло различитих, али које повезује највеће питање које себи било ко од нас може поставити - питање сврхе човјечијег постојања. Уз Бјесове 15. фебруара у КСБ наступиће и Ђорђе Новаковић фронтмен и гитариста групе Плишани Малишан, који од 2019. године наступа И соло.

Улазнице за овај концерт по цијени од 10 КМ могу се купити у КСБ-у и Пекам пабу. Цијена улазнице на дан концерта биће 14 КМ.

У суботу 29. фебруара у КСБ нас очекује наступ бенда 357. 357 је београдски рок/реп/ска бенд основан маја 1996. године. Почели су да раде своје пјесме под утицајем хард рока, Ска панка, регеа, фолка и комбинација других жанрова у њиховој музици због којих су постали „кросовер“ бенд.

Улазнице и за овај концерт могу се купити у КСБ и Пекам пабу по цијени од 10 КМ. Цијена на дан концерта биће 14 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана