EXIT TV за ускршње празнике доноси уживо Дејвида Гету из Мајамија! Стижу још три значајна имена

ГС
EXIT TV за ускршње празнике доноси уживо Дејвида Гету из Мајамија! Стижу још три значајна имена

Број људи који из целог света прате специјални EXIT TV програм током ванредног стања расте из дана у дан, па су тако снимке до сада необјављених наступа из дводеценијске историје фестивала погледали милиони људи широм планете!

 

Улазећи у четврту недјељу, EXIT TV  још више појачава темпо уз нове премијере, а у суботу доноси и праву глобалну сензацију, директан пренос специјалног наступа једне од највећих музичких звезда данашњице Дејвида Гете! Популарни Француз се одлучио на један несвакидашњи подухват и пронашао локацију у Мајамију са које ће да наступа за публику окупљену на прозорима и балконима, док ће фанови широм света имати прилику да учествују у овом интерактивном наступу кроз видео-укључења и поруке. Парижанин са EXIT  фестивалом гаји специјалан однос и повезаност још од првог наступа на самом почетку карије пре готово петнаест година, а овог пута удружили су снаге у заједничкој поруци.

Петак ће овога пута бити резервисан за пренос наступа супергрупе Атомс Фор Пис из 2013. године, те ће фестивалска публика поново имати прилику да ужива у скоро двочасовном концерту електронске експерименталне музике, док ће понедељак обиљежити реге икона модерног доба Зиги Марли, син чувеног Боба Марлија, који је на EXIT  фестивалу наступио 2018. године и чији тим је специјално поводом овог емитовања послао поруку како им је наступ на EXIT едан од омиљених и како једва чекају да се врате.

Вечерас је пред нама "техно четвртак" и премијера наступа једног од најиновативнијих техно ди-џејева, Крис Либинга и магична атмосфера коју је направио на Егзитовој Денс Арени 2015. године, док ће EXIT Хоумстрим  ове суботе од 17 часова преузети хаус минималиста Руни, а вечерњи термин од 20:20 сплитски техно мајстор Ди џеј Џок, један од омиљених младих продуцената великог Карл Кокса. Управо овај британски генијалац и Греен Велвет сами бележе готово милион прегледа на недавно приказаном дуо-наступу из 2009. године, а гледаоци EXIT ТВ програма у протекле три недеље имали су прилику да уживају у екслузивним и премијерним наступима који су обележили двадесет година дугу традицију EXIT  фестивала. Баш попут Еxита, и програм је био жанровски разноврстан, а у њему су се нашли снимци наступа звезда као што су Моторхеад, Мигос, Јохн Неwман, Фаитхлесс, Нина Кравиз, Том Оделл, Бастилле, Дуб ФX, Адам Беyер б2б Јосепх Цаприати, Бајага и Инструктори, те бројни други.

Специјални ЕXИТ ТВ програм емитује се сваке вечери у 20:20 на фејсбук страници фестивала, док сви заинтересовани на EXIT -овом yоутубе каналу могу пронаћи и преко 1000 сати наступа и интервјуа са водећим светским звездама, али и других програма, које је до сада погледало преко 50 милиона људи из целог света!
EXIT ТВ за ускршње празнике доноси уживо Давид Гуетту из Мајамија! Стижу још и Атомс Фор Пеаце, Зиггy Марлеy, Цхрис Лиебинг!

Распоред преноса током ускршњих празника:

Четвртак, 16. април 20:20
Цхрис Лиебинг - EXIT  2015. (премијера)

Петак, 17. април 20:20
Атомс Фор Пеаце –EXIT 2013.

Субота, 18. април 17:00
ЕXИТхомеСтреам – Рунy

Субота, 18. април 20:20
ЕXИТхомеСтреам - ДЈ Јоцк

Субота, 18. април 00:00
Давид Гуетта – уживо из Мајамија

Понедељак, 20. април 20:20
Зиггy Марлеy – EXIT 2018.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана