Exit је на другом мјесту од 12 најпопуларнијих европских фестивала

Tanjug
Foto: Instagram

НОВИ САД- Према истраживању британске платформе Савоо Exit је на другом мјесту од 12 најпопуларнијих европских фестивала поредећи цијену фестивалских улазница са цијенама улазницама појединачних концерата највећих звијезда које наступају на фестивалу, саопштио је Егзит.

"Имајући у виду хедлајнере Exita, међу којима су Wu-Tang Clan, The Prodigy, Skrillex и многи други, као и цене фестивалских улазница и улазница за њихове појединачне концерте, Exit својим посетиоцима доноси прилику да чују омиљене светске звезде уз уштеду и до 50.000 динара!", наводи се у саопштењу.

    Како је саопштено, чувени Glastonbury налази се на првом мјесту као најисплативији фестивал за посјетициоце у Великој Британији, а испод Exita су на листи Примавера Соунд, Tomorrowland, Мад Cool Фестивал, Сзигет и други.

    За посету појединачних концерата главних звезда фестивала који ће бити одржан на Петроварадинској тврђави од 6. до 9. јула, попут Wu-Tang Clan,  The Prodigy и Skrillex  посетилац би морао да издвоји и до 60.000 динара, наведено је из Егзита.

    Како се истиче, само концерти  Wu-Tang Цлан и Eric Prydz коштају колико и четвородневна улазница за EXIT, показују резултати истраживања.

    "Према подацима анализе засноване на ценама за инострано тржиште, посетиоци Exita доласком на фестивал уштедеће више од 40.000 динара, док уштеда за домаћу публику достиже и 50.000!", навео је Exit. 

    

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана