Еxit Dance Arena Belgrad: Hot Since 82 у Главном хангару Луке Београд

Танјуг
Foto: Exit

БЕОГРАД- Хедлајнер Еxit-ове мтс Dance Arene и један од најуспjешнијих британских продуцената и DЈ-ева Hot Since 82, стиже 25. марта у Београд, на велики Еxit Dance Arena Belgrad Takeover догађај, који ће бити одржан у Главном хангару у Луци Београд.

Нова Еxit-ова журка, организована у сарадњи са Блендером, направиће идеално загријевање за овогодишње издање Еxit фестивала, уз посебан наклон колосалној мтс Dance Арени, свјетски познатом епицентру електронске музике.

Љубитељима tech house и deep house звука Hot Since 82 донијеће најсофистициранију музику и дух једног од највећих глобалних електронских подијума, а најава овог изузетног догађаја увод је и у велику објаву комплетног електронског програма Еxit фестивала која стиже кроз неколико дана!

Први контингент веома ограничених улазница биће у продаји данас у подне, на продајним мјестима и онлине страницама Гигс Тикса, а очекује се да ће бити распродат за мање од 24 сата.

Улазнице ће бити доступне по поклон цијени од 26.5 KM, уз 40 одсто попуста у односу на крајњу цијену, док ће ВИП улазнице бити доступне по промотивној цијени од 40 KM.

Хедлајнер највећих свјетских електронских бина и заштитно лице свјетског tech house звука, Hot Since 82, више од деценије доминира глобалном музичком сценом, док његову музику критичари описују као "најсофистициранију у Великој Британији".

Овај продуцент, DЈ и оснивач издавачке куће Knee Deep In Sound добитник је престижне DЈ награде у категорији Најбољи tech house DЈ и вишеструко је номинован за различита признања у сфери електронске музике.

Нашао се у топ 10 најтраженијих продуцената свих времена на Битпорт-у ремиксом пјесме Green Velveta "Bigger Than Prince", познат је по лајв наступима на водећим свјетским фестивалима уз пратњу гудачког квартета, а иза њега су и бројне свјетске турнеје у склопу његовог јединственог клупског бренда Тaken.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана