Ево ко је побjедница Eвровизије 2023: Уписала се у историју, а ево какве везе има са ријалитијима VIDEO

Г.С.
Ево ко је побjедница Eвровизије 2023: Уписала се у историју, а ево какве везе има са ријалитијима VIDEO

Представница Шведске на Песми Евровизије, Лорин, имала је највећи број гласова на овогодишњем највећем музичком такмичењу и по други пут однијела побједу.

Она је први пут освојила прво мјесто на Евросонгу 2012. године са пjесмом "Europhia" која се сматра једном од највећих евровизијских хитова.

Лорен је рођена у Стокхолму, у Шведској, 1983. године. У раном дjетињству се преселила у Вестерос. Тамо је одрасла и Вестерос назива својим родним градом. Већину својих тинејџерских година провела је у Грити.

Шведска пjевачица и тектописац постала је свjетски позната када је освојила трофеј на престижном музичком такмичењу, а ове године се вратила на велика врата са нумером "Tattoo" и занимљивим сценским наступом.

Лорин је своју музичку каријеру започелка 2004. године учешћем на такмичењу "Идол" у којем је освојила 8.мjесто, а до данас се више пута уписивала на листу "Топ 10" и "Топ 20" најслушанијих синглова у Шведској.

Она се бавила и водитељским послом, а након тога направила паузу, повукла се са јавне сцене и вратила се у медије као продуценткиња бројних ријалити програма, док је прије неколико година признала да је бисексуално оријентисана.

Недавно је признала да има дечка, ког крије од јавности.

Музиком никада није престала да се бави, а на званичном налогу Евровизије стоји да је Лорин "исписала историју као једина пјевачица која је побједила два пута".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана