Ево како данас изгледа Јагодинка Симоновић из "Варљивог лета"

ГС
Foto: Printscreen/Youtube

Глумицу Драгану Варагић памтимо по улози Јагодинке Симоновић у филму "Варљиво лето", а посљедњих година се није експонирала у јавности, с обзиром на то да живи и ради у Канади.

Она је сада гостовала у Јутарњем програму на Првој телевизији, гдје је говорила о свом животу у Канади, новим пројектима, као и исповијести глумица о наводном сексуалном злостављању од стране Мирослава Мике Алексића, преноси телеграф.рс

"Није ме било овде 20 година, и некако сам била шокирана када сам чула за то. Моја реакција је била пустите ме да одрастем, пустите ме да постанем професор. Повремено радим у Канади. Повратак је увек лакши него када одлазиш у непознато", рекла је глумица.

Драгана се потом осврнула на исповијести својих млађих колегиница Милене Радуловић и Иве Илинчић и глумицама је пружила подршку.

"Када разговарамо о мојим млађим колегиницама Милени и Иви, говорим са много поштовања и дивљења према томе што су урадиле и њиховој потреби да заштите многе друге девојке. То је херојски, мени је то врло потресно. Имају моју подршку. У Канади су ствари уређене другачије. Сва правила су у правилима Уније и врло су јасна. У принципу су сви односи јако појашњен", закључила је.

Како данас изгледа, можете погледати на фотографијама испод.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана