Ево гдје су данас дјеца познатих која се нису прославила

Г.С.
Ево гдје су данас дјеца познатих која се нису прославила

Да изрека "Пара на пару иде" и није баш толико истинита, свједоче многа дјеца познатих, чији су родитељи праве музичке звијезде, а они нису успјели у истој намјери.

Први на листи је син Аце Лукаса, Андреј Лукас, који је са пар пјесама покушао да постане познат.

Ипак, иако је имао доста гостовања на телевизији, писало се о њему у медијима, млади Лукас није освојио срца публике, па су његове песме доживеле неуспех.

Након пар пјесама Андреј се повукао и више не покушава постати пјевач, а данас живи просјечан живот и не жели да буде у медијима.

Следећа на листи се нашла Маја Новаковић, ћерка легендарног Луиса.

Она је покушала да постане пјевачица пријавом за "X Faktor", али у том такмичењу није имала пуно среће. Након што се такмичење завршило више се за Мају у медијима или телевизији није чуло, иако се она још увијек бави певањем.

Слиједећа је Маринела Ђогани која је покушала да своју каријеру започне у истом такмичењу. Иако долази из музичке породице, као и Маја, није имала среће, а након што се музички шоу завршио тако се више није чуло за њу.

Јелена Вучковић, ћерка Гоце Божиновске, постала је преко ноћи позната својим хитом "Мишу мој", али се убрзо након тога еуфорија око пјевачице стишала.

Данас живи у Ваљеву, повремено пјева, али води миран живот и изгледа љепше него икад.

Ту је и Марко Стојановић, Луисов син, ког не виђамо често, али осим талента за музику од оца је наслиједио и надимак Луис. Он је послије бројних наступа у разним београдским бендовима одлучио да започне соло каријеру.

Посљедњих година Марко Стојановић, познатији као Марко Лоуис успио је да се квалитетом и другачијим звуком потпуно издвоји на домаћој музичкој сцени, али никада није достигао очеву популарност.

Фолк певач Игор Лугоњић почео је каријеру деведесетих година прошлог вијека.

Први албум издао је за "Зам" 1997. године, а највећи успјех постигао је са албумом из 2000. године на којем су се нашла два његова највећа хита "Конобару, врати паре" и "Поправи ми расположење".

Посљедњи албум издао је 2006, а посљедњи сингл 2018. године.

Подсјећамо, певачев отац, некадашња фолк звијезда, Рики Лугоњић, преминуо је изненада 31. јанаура 2021. године у 68. години.

Игор данас живи просјечним животом, далеко од камера и очију јавности, преноси Курир.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана