Енди Серкис режира наставак “Венома”

Агенције
Енди Серкис режира наставак “Венома”

Лос Анђелес - Глумац и режисер Енди Серкис службено је изабран да буде режисер надолазећег наставка прошлогодишњег “Сонијевог” филмског хита “Веном”.

Иако му је улога у “Марвеловом” филмском универзуму била кратка, Серкис још није завршио са суперхеројским филмовима, осим што прелази из “Дизнијевог” у “Сонијев” свијет “Марвелових” филмских остварења.

Играо је Уликса Клоа у “Осветницима”, те у “Црном пантеру”. Публици је познат и као Голум у трилогији Питера Џексона “Господар прстенова”, а свим фановима “Ратова звијезда” и као врховни вођа Сноук.

У вријеме настајања Џексонове трилогије “Хобит” Серкис је радио као режисер. Послије тога је режирао свој први филм “Бреатхе”, а затим и “Могли: Легенда о џунгли”, нову адаптацију “Књиге о џунгли”.

“Веном” ће бити његов највећи пројекат до сада.

Први дио “Венома” режирао је Рубен Флејшер и филм је представио прави почетак сарадње “Марвела” и “Сонија”. Иако је добио доста негативних рецензија, “Веном” је добро прошао на биоскопским благајнама, а фанови су одлично прихватили Тома Хардија и његову улогу Едија Брока/Венома. Филм је зарадио више од 850 милиона долара.

Осим Хардија, у филму су глумили Мишел Вилијамс, Риз Ахмед, Скот Хејз, Рид Скот, Вуди Харелсон и други. На сценарију су радили Скот Росенберг, Џеф Пинкнер, Кели Марсел и Вил Бел.

Наставак “Венома” би у у биоскопима премијерно требало да буде приказан 2. октобра сљедеће године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана