Емитовање посљедњих епизода серије “Supernatural” почиње 8. октобра: Браћа Винчестер долазе до краја пута

Г.С.
Емитовање посљедњих епизода серије “Supernatural” почиње 8. октобра: Браћа Винчестер долазе до краја пута

Након петнаест сезона на телевизији серија “Supernatural” у октобру долази до краја свог пута, послије неколико мјесеци паузе и припрема.

“Supernatural” је требало да буде завршен раније ове године великом прославом серије на каналу CW, али због пандемије снимање посљедњег низа епизода било је отказано.

Снимање ускоро почиње, а за крај сезоне испланирано је да укупно буде приказано двадесет епизода, од којих је снимљено осамнаест, док су посљедње двије епизоде остале недовршене. Емитовано је тринаест епизода.

Серија се на телевизију званично враћа 8. октобра, док ће финалној епизоди, која ће бити емитована 19. новембра, претходити једночасовни специјал “Supernatural”: The Long Road Home”.

Прва епизода ове серије емитована је 13. септембра 2005, а до сада је приказано укупно 320 епизода.

Серија прати браћу Сема и Дина Винчестера који живот проводе на путу, ловећи натприродна бића и борећи се са сопственим демонима. Пут кући дуг петнаест година за њих двојицу коначно ће бити завршен, а обожаваоци се надају да ће творци серије ову причу закључити и довршити на прави начин.

Главне улоге у серији током свих ових година играли су Џаред Падалеки, Џенсен Еклс и Миша Колинс.

Глумац Џенсен Еклс, истог дана кад је најављен датум емитовања посљедњих епизода, објавио је да ускоро прелази и на нови пројекат, односно да ће глумити једну од улога у трећој сезони серије “The Boys”, која је у припреми. Он ће играти улогу оригиналног суперхероја, а у питању је Солдиер Боџ.

Док ће обожаваоци обје серије без сумње бити одушевљени овом најавом, највише узбуђена особа је Ерик Крипке, творац обје серије.

- Кад сам био дијете, имао сам луд, немогућ сан - пружити Џенсену Еклсу прилику да добије посао. Срећан сам што могу рећи да се тај сан остварио. Џенсен је невјероватан глумац, још боља особа, мирише на топлу чоколаду и чоколадне колачиће, а ја га сматрам братом. Као први суперхерој, он ће донијети толико хумора, патоса и опасности у улогу. Једва чекам да му се поново придружим и доведем мало натприродног у серију “The Boys” - навео је он.

Друга сезона ове серије биће емитована 4. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана