Еминем захтијева од америчког политичара да престане користити његове пјесме у кампањи

ГС
Foto: Принтскрин

Славни амерички репер Еминем је захтијевао од републиканског кандидата за предсједника Вивека Рамасвамија да престане користити његову музику током своје кампање.

Компанија за лиценцирање музике БМИ послала је писмо Рамасвамијевом адвокату у којем пријети тужбом уколико се настави пуштати Еминемова музика током догађаја у склопу кампање. Писмо потписано 23. аугуста је послано на Еминемов захтјев.

"БМИ је примио поруку Маршала Б. Матерса III познатог као Еминем, у којој наводи да се противи кориштењу његове музике у Рамасвамијевој кампањи", навео је БМИ те додао да репер тражи од компаније да искључи његове пјесме из договора о лиценци с поменутим политичарем.

Рамасвамyиева повезаност с Еминемовом музиком нашла се у фокусу раније овог мјесеца док је политичар боравио у Ајови у друштву гувернерке Ким Рејнолдс. Када га је она питала за омиљену пјесму за "walkout", он је истакао Еминемов хит "Lose Yourself". Пјесма је пуштена, а 38-годишњи Рамасвами је почео пјевати. Снимак тог наступа постао је виралан на друштвеним мрежама.

Рамасвами је један од најпопуларнијих републикаснких кандидата иза бившег предсједника Доналда Трумпа у предсједничкој утрци. Његов циљ је да покуша поновити Трумпов успјех из 2016. године као политички аутсајдер који излази на сцену из свијета бизниса, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана