Екипа "Матрикса" на мети критика: Забава камуфлирана у снимање

Агенције
Екипа "Матрикса" на мети критика: Забава камуфлирана у снимање

Снимање филма "Матрикс 4" у Њемачкој можда је допринијело ширењу вируса корона, а на удару критика посебно се нашао главни глумац Кијану Ривс, а како наводе њемачки медији, власти Берлина због тога су покренуле истрагу.

Током снимања овог филма у "Бабелсберг" студију у Берлину одржана је велика забава на којој је било више од 200 званица.

То се десило у јеку пандемије вируса корона током које је њемачка канцеларка Ангела Меркел позвала грађане да избјегавају масовна окупљања.

Из продукције тврде да се радило о снимању појединих сцена, међутим, тамошњи медији наводе да се заправо радило о забави која је камуфлирана у снимање.

На поменутој забави наступали су ди-џејеви, коришћена је пиротехника, служени су храна и пиће, а према наводима њемачких медија, били су постављени чак и штандови за тетовирање.

У Берлину је на снази забрана организовања догађаја са више од 50 учесника и то уз претходну пријаву. 
Из продукције тврде да се радило о снимању, а портпаролка студија "Бабелсберг" Бјанка Маркаревич рекла је да су поштоване све епидемиолошке мјере.

- Једна сцена славља снимана је љетос, а ово је био наставак. Продукцијски тим оставио је ову сцену у којој је много људи за сам крај снимања - навела је она.

На том догађају, који је назван "Сладолед догађај за тим" учествовали су и Кијану Ривс, његова дјевојка Александра Грант и редитељке Лана и Лили Ваховски, које су организовале поменути скуп.

- Сви су били расположени. Претходно су сви прошли тестирање брзим тестом на корону. Сви су морали да дођу с маскама, али многи их касније нису носили - рекли су учесници журке њемачким медијима.

Снимање четвртог филма из франшизе "Матрикс" започето је почетком године и то 17 година након што је снимљен трећи дио ове популарне франшизе.

Популарна аустралијска серија "Несташне године", 26 година од почетка приказивања, поново ће бити доступна гледаоцима. Серија ће од 27. новембра бити доступна на "Нетфликсу".
Обожаваоци стали у одбрану Џонија Депа

Након што је "Ворнер брадерс" тражио од Џонија Депа да због губитка судског спора са таблоидом "Сан" напусти улогу Гелерта Гринделвалда у франшизи "Фантастичне звијери", више од милион људи стало је у глумчеву одбрану и потписало петицију против Амбер Херд.

Потписници петиције траже да Депова бивша супруга Амбер Херд буде избачена из другог наставка "Аквамена", у којем игра краљицу Меру.

- Амбер Херд је позната по злостављањима, "Ворнер брадерс" и "Ди Си енертејнмент" би требало да је избаце из овог пројекта. Не смију да игноришу њене жртве и да уздижу злостављачицу - наводи се у петицији коју су покренули Депови обожаваоци.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана