''Eгзит'' припрема вишечасовни ТВ програм за Нову годину

Срна
Foto: Илустрација

Садржај програма под називом "ЕXIT То 2021" јесте микс историјских наступа највећих музичких звијезда данашњице на главној бини фестивала.

Фестивал "Eгзит" обрадоваће у новогодишњој ноћи фанове широм свијета специјалним вишечасовним телевизијским програмом, у оквиру којег ће, између осталих, наступити музичке звијезде као што су "Продиџи" (The Prodigy), "Д Кјур" (The Cure), Дejвид Гета (David Guetta) и Мигос. Вишечасовни програм ићи ће 31. децембра путем "Eгзит" телевизије, а моћи ће се пратити на Фејсбук страници и Јутјуб каналу "Eгзит" фестивала.

"Eгзит ће у новогодишњој ноћи ујединити фанове широм планете у најбољим жељама за Нову годину, од које сви очекујемо да ће бити неупоредиво боља него ова коју испраћамо", најављено је из "Eгзит" тима.

Фанови ће уживати и у историјским фестивалским наступима "Чејинсмокерса", Мобија), Фејтлеса, "Моторхеда", Џејсона Дерула, "Атомс фор пис", Лајама Галагера, Дејмон Албарна, "Хртса", "Пет шоп бојса", Нила Роџерса, Фивер Рејаи многих других.

Новогодишњи телевизијски програм "Eгзита" уприличен је у оквиру обиљежавања двије деценије једног од најбољих музичких фестивала на свијету.

Велика прослава 20 година постојања "Eгзит" фестивала биће одржана од 8. до 11. јула 2021. године на Петроварадинској тврђави, а своје наступе већ су потврдила нека од највећих свјетских и регионалних имена савремене музике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана