Егзит: Од 27. марта суботом емитовање снимака историјских наступа

Срна
Егзит: Од 27. марта суботом емитовање снимака историјских наступа

НОВИ САД - Музички фестивал "Егзит", један од највећих свјетских фестивала те врсте, од 27. марта суботом ће лансирати нову серију премијерних емитовања фестивалских наступа који су обиљежили његову историју, у сусрет великом јубилеју - прослави 20 година постојања, саопштио је организатор "Егзит тим".

Први наступ у онлајн формату на "Егзит телевизији" у суботу, 27. марта, имаће свјетска соул дива невјероватних вокалних способности Емели Санде, чије је отварање "Егзита" 2015. године многима остало у сјећању као један од најемотивнијих наступа у богатој фестивалској историји.

У саопштењу је наведено да ће већ наредне суботе на "Егзит телевизији" бити емитован снимак наступа британског драм енд бејс састава "Бед компани Ју-Кеј" /Bad Company UK / из 2017. године са главне фестивалске бине.

За 10. април предвиђено је емитовање снимка концерта најпознатијег брачног пара у електронској музици Адама Бејера и Иде Енгберг одржаног у Денс арени фестивала 2018. године.

Легендарни снимак наступа "Скрилекса" на фестивалу 2014. године планиран је за 17. април, а подсјетиће све гледаоце зашто тај младић носи назив једне од највећих свјетских звијезда.

Субота, 24. април, резервисана је за емитовање наступа хип-хоп звијезде Френч Монтане.

Емитовање свих наступа биће реализовано у сталном седмичном термину, и то суботом од 20.21 час.

"Егзит телевизију" могуће је пратити на "Јутјуб" каналу и "Фејсбук" страници фестивала.

Прослава 20. рођендана "Егзита" биће одржана на новосадској Петроварадинској тврђави од 8. до 11. јула.

Прије тачно годину дана, 19. марта 2020, емитовањем до тад необјављеног легендарног наступа групе "Фејтлес" /Faithless/ на главној бини фестивала лансиран је специјалан "Егзитов" онлајн програм "Егзит телевизија", чији је циљ био да уз снимке бројних наступа са Тврђаве олакша свима, а посебно младима, останак код куће током ванредног стања узрокованог пандемијом вируса корона.

"Нажалост, годину дана касније и даље постоји потреба за подршком менталном здрављу младих, које је озбиљно нарушено због одсуства дружења на концертима и фестивалима, који многима представљају саставни дио идентитета", констатовали су из "Егзит тима".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана