Егзит фестивал осми на свијету по избору часописа Диџеј маг

Танјуг
Егзит фестивал осми на свијету по избору часописа Диџеј маг

НОВИ САД - Фестивал Егзит је саопштио данас да се нашао на осмом мјесту листе 100 најистакнутијих свјетских фестивала, по оцјени Диџеј мага (ДЈ Маг).

Егзит је нагласио да су у избору британског магазина посвећеног електронској музици “далеко испред других гиганата у фестивалском свијету као што су Бурнинг Ман, Коачела, Сигет и многи други”.

“Егзит се ове године попео степеник изнад, с обзиром да је на прошлогодишњој Диџеј маговој листи заузео високо девето мјесто, што је само потврда квалитета који фестивал пружа и бренда какав представља на глобалном нивоу”, наведено је у саопштењу.

У опису Диџеј мага се помињу као легендарни “изласци сунца на огромној мтс Денс арени”, и додаје да је од оснивања 2000. године Егзит “постао права фестивалска дестинација, враћајући се сваке године на Петроварадинску тврђаву у Новом Саду, на обалама ријеке Дунав.”

“За избор најбољих фестивала света, гласало се на целој планети, забележен је рекордан одзив, а највише гласова, према саопштењу Диџеј мага, стигло је из САД, Европе, у којој су предњачили гласови из Велике Британије, Италије, Румуније, Немачке и Белгије, а потом и из Индије, Тајланда, Бразила и Кине”, навео је Егзит.

Подсјетивши да мтс Денс арена “спрема праве посластице љубитељима електронске музике”, из Егзита су навели да ће се на њој први пут икада удружити Арџи и Винтиџ калчер а ту су и Карл Кокс, Артбат, Авантика, Блек кофи, Бонобо и други.

Егзит ће бити одржан од 10. до 14. јула на Петроварадинској тврђави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана