Џибони, Бајага и Др Неле Карајлић звијезде HYPE фестивала

Независне
Foto: илустрација

Нови музички фестивал HYPE у Херцег Новом, тачније у парку Игало, биће одржан од 19. до 21. августа, а како у саопштењу наводе организатори, у граду сунца, мора и доброг провода, на бини HYPE -а тродневни линеуп предводе Џибони, "Бајага и инструктори" и Др Неле Карајлић.

Први дан фестивала љубитељи доброг рока имаће прилику да чују Др Нелета Карајлића, пионира сарајевског новог примитивизма, познатог по безвременским хитовима "Бос или хаџија" и "Недјеља кад је отишо Хасе". Друштво Нелету ће правити панк бендови "Хладно пиво" и "Бркови", који ће се потрудити да атмосфера већ на почетку фестивала достигне максимум.

"Друго вече фестивала почеће наступом легендарног сплитског реп-рок бенда ТБФ и њиховим 'Весељком'. Логичан слијед догађаја је наступ домаће, бокељске реп групе 'Wхо Сее', како би провјерили гдје се купаш и шкољке скупљаш. За савршени завршетак вечери потрудиће се један од најпопуларнијих бендова региона - 'Бајага и инструктори'", наводе организатори HYPE фестивала.

Даље се у саопштењу наводи да ће задње вечери фестивала наступити дубровачка сензација бенд "Силенте", а на бину ће послије њих легенде алтернативне поп-рок сцене - "Урбан & 4", које ће засигурно загријати атмосферу за финале првог HYPE фестивала, када се очекује наступ Златана Стипишића Џибонија. Омиљени медитерански извођач се након дуго времена враћа у Херцег Нови да публику разгали пјесмама "Либар", "Посољени зрак" и "Лажу фотографије"…

За тродневни провод на HYPE фестивалу у срцу Бококоторског залива пакети улазница се могу купити на Гигстиx сајту (www.гигстиx.цом) и то по промотивној цијени од 40 евра која траје до истека залиха.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана