Џибони 18. јуна на тврђави Кастел у Бањалуци

ГС
Foto: Архива

БАЊАЛУКА- Једна од засигурно највећих звијезда на музичкој сцени региона, Златан Стипишић Џибони 18. јуна наступиће на бањалучкој тврђави Кастел, а овај велики умјетник наступиће након тачно четири године од његовог последњег концерта у Бањалуци, одржаног на истој локацији.

"Џибони је познат као миљеник свих генерација, добитник је бројних награда, и засигурно је један од највећих кантаутора на овим просторима, чије су мелодије и текстови пронашли пут до срца многобројне публике, а уједно постали и дио редовног репертоара његових бројних колега на њиховим наступима", саопштили су организатори концерта ОК team и Прорент.

Даље наводе да сви фанови и љубитељи ове велике звијезде који његову самосталну каријеру која траје од 1991. године, прате кроз његове највеће хитове "Посољени зрак и разливена тинта", "Темпера", "Либар", "Жеђам", "Ово ми је школа", "Сви моји пунти кад се зброје", "Миракул" засигурно са нестрпљењем након дуго времена исчекују овај концерт.

Овај кантаутор на музичкој сцени присутан је више од 30 година, а највећу славу међу публиком стекао је као самостални аутор и пјевач чији су велики хитови покорили регион. Комбинација рока и попа у његовим пјесмама коју прати медитеранска нота, те феноменални текстови у којима на хиљаде обожавалаца проналази себе, учинили су Џибонија истинском звијездом.

Организатори концерта ОК теам и Прорент уз подршку генералног спонзора, компаније M:tel  овим догађајем настављају концертну сезону у граду на Врбасу.

Улазнице за овај спектакл већ су у продаји. Продајна мјеста су онлине продајни систем www.gigstix.ba, продајна мјеста GIGSTIX мреже у свим већим градовима у БиХ, као и на Тргу Крајине у Бањалуци. У продаји су улазнице за ВИП зону по цијени од 80 КМ, ФАН ПИТ по цијени од 40 КМ и РЕГУЛАР 20 КМ.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана