Џенифер Лопез освојила награду The People's Icon

Танјуг
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

САНТА МОНИКА- Велика филмска и музичка звијезда Џенифер Лопез добитница је награде The People's Icon, чија ће додјуела бити одржана 15. новембра у Баркер Хангара у Санта Моници, званично је објавио Е! канал.

Добитници ПЦА награде одаје се признање за допринос музици, филму, телевизији и моди, јер спада свакако у једну од највећих звијезда у индустрији забаве.

Лопезова већ има шест номинација за ову награду, а сада ће јој бити одато признање за њене наступе, на музичкој сцени и на великом платну, што укључује наступ на Super Bowl полувремену 2020 и главну улогу у филму "Hustlers", који је гледала и домаћа публика у биоскопима непосредно прије пандемије.

Филм се приказивао у преводу "Преваранткиње са Вол Стрита", а од познатијих дама у филму играла је уз Лопезову и Џулија Стајлс.

Пренос додјеле награда Е! People's Choice Awards 2020 из Баркер Хангар у Санта Моники (Калифорнија) биће реализован у недељу, 15. новембра од три сата ноћу.

"На свjетском нивоу, Џенифер Лопез нема конкуренцију и већ више од две деценије нам приређује препознатљиве и незаборавне наступе", рекла је Џен Нил, генерална директорка за програме Е! News.

"Наградом The People's Icon of 2020 одаћемо признање Јеннифер Лопез за то што је утрла пут многим умjетницима широм свијета и захваљујући њој смо добили многе нове латиноамеричке звијезде у музици, филму, телевизији и моди", навела је Нил.

Глумица, пјевачица, филмски и телевизијски продуцент, модни креатор, бестселер писац према New York Times-у, предузетница и хуманитарац, Лопез је доказала да за њу не постоје границе.

Од њеног првог албума из 1999. године, Лопезова је продала више од 75 милиона носача звука широм света, од тога 40 милиона албума, 16 хит синглова на топ 10 листи и три албума на првом мjесту.

Њен последњи филм „Hustlers" добио је сјајне критике и освојио номинације за Златни глобус, Critics Choice, SAG Awards, Indenpendent Spirit Award и NAACP Image Award.

Јунакиња многих холивудских хитова „Анаконда“, „Селена“, „Собарица и сенатор“, „Свекрва из пакла“, „Доста је било“, „Погрешан заокрет“, „Воз трезор“, „Крв и вино“, освајала је и мали екран полицијском ТВ серијом „Нијансе плаве“ (Shades of Blue), где су јој партнери кроз двије сезоне (2016/2018) били Реј Лиота и Дреа ди Матео.

Глумица ће бити актуелна током 2021. у филму „Ожени ме“ (Marry mе) у ком глуме и Овен Вилсон и поп музичар Малума, са којим је Лопез снимила и синглове за музику из филма.

Њен овогодишњи наступ на Super Bowl полувремену имао је преко 102 милиона гледалаца, а Лопезова је наставила да осваја свијет моде у 2020. као лице неколико брендова.

Поред рада на филму, телевизији и у музици,она је посвећена и раду у неколико хуманитарних организација, а у априлу 2018. магазин ТИМЕ именовао ју је као једну од 100 најутицајнијих људи.

Додела Е! People's Choice Awards 2020 је у рукама продукције „Den of Thieves“, а извршни продуценти су Џеси Игњатовиц, Еван Прагер и Барб Биалковски.

Додатне информације о додели награда, укључујући почасне госте и извођаче биће обајвљене у наредним данима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана