Џенифер Лопез и Малума објавили албум "Marry Me"

Танјуг
Foto: Aгенције

ЊУЈОРК - Популарне музичке свјетске звезде Џенифер Лопез и Малума објавиле су албум “ Marry Me ” као музику из истоименог филма у коме и глуме, у издању дискографске куће “Sony Music” из Њујорка, односно огранка “Sony Latin Music”/”Arista”, саопштио је дистрибутер за регион “Менарт”.

За сада је музика из филма soundtrack доступна на свим важним дигиталним сервисима, а диск као физичко издање ће бити у продаји почетком марта.

Филм је у Србији преведен као "Ти си тај" у дистрибуцију куће "Тарамоунт филм", и кренуо је да се приказује у домаћим биоскопима од 10. фебруара.

Soundtrack "Marry Me" укључује поп, латино поп, реггаетон и ремикс верзије оригиналних песама Малуме и Лопезове.

Међу њима је и већ познати хит “Па'' Ти", кога потписују Лопез, Малума, Елена Росе.

Албум у први план истиче вокалне могућности Џенифер Лопез, као што је у балади "On My Way (Marry Me) а спот ове пјесме режирао је Сантиаго Салвиче који само на Јутјуб каналу има скоро 7 милиона прегледа.

На албуму је и Малумина балада "Сегундо", као и њежни дует Лопезове и Малуме - "Маррз Ме"

Такође присутне су и песме које пева Lopez - "Church", "After Love (Part 1)", "Nobody''s Watching", "Love of My Life", i od Malume - "1 En 1 Million

У модерној љубавној причи - романтичној комедији “Marry Me” о славнима, браку и друштвеним мрежама, Лопез глуми суперзвезду Кат

Валдез која са новом музичком звездом Бастианом (Малума) чини најсексепилнији пар на свијету.
 

Они одлучују да се вјенчају пред публиком поводом успешног заједничког сингла “Marry Me”.

Церемонија треба да се преноси уживо преко друштвених платформи, али у публици на концерту је и Овен Вилсон који глуми учитеља математике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана