Џенан Лончаревић помјерио границе: Направио спектакуларан концерт на Кастелу VIDEO

Г.С.
Џенан Лончаревић помјерио границе: Направио спектакуларан концерт на Кастелу VIDEO

Спектакуларан концерт регионалне звијезде Џенана Лончаревића. одржан је синоћ у Бањалуци. Љетна позорница тврђаве Кастел била је пуна до посљедњег мјеста, а Лончаревић је низао хит за хитом, што је публику дигло на ноге. Поред домаћих посјетилаца, концерт су попунили и гости који су у Бањалуку дошли само због његовог концерта.

Хиљаде и хиљаде посјетилаца синоћ је било на љетној позорници Кастела и сви су у глас пјевали многобројне хитове Џенана Лончаревића.

"Сунданце фестивал Бањалука 2024" оправдао је сва очекивања публике, а што се могло видјети по атмосфери на концерту.

Да је Лончаревић професионалац с душом и гласом славуја, посједочиће многи који су синоћ плесали, веселили се, али и плакали уз неке од најемотивнијих пјесма које је овај пјевач спремио за бањалучку публику.

Хвала ти субото увечер", "Пијеш сине", "Лауфер", "Цасино", "Одавде до неба" су само неки од хитова којима је Лончаревић почастио публику, а ту су биле још неке изведбе од других пјевача које је публика примила и углас пјевала са њим.

Пеђа Меденица и Драгана Ракчевић Гага били су гости концерта, који су додатно подгријали атмосферу.

Концерт је завршио једном од напознатијих балада, а публика је у глас цијелој Бањалуци пјевала пјесму "Лаку ноћ" као успаванку и опроштај од концерта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана