Џеј Ло открила зашто јој је добро дошла самоизолација

ГС
Џеј Ло открила зашто јој је добро дошла самоизолација

Баш као и већина свјетске популације, познате личности су присиљене да бораве у карантину како би се заштитиле од вируса корона. Пјевачица и глумица Џенифер Лопез за "Елле" је говорила о бенефитима самоизолације, рекавши да је такво нешто многима потребно.

 

 

"Заглавили смо у кући. Као да је свијет окренут наопачке, сви су у карантину. Тако да, морамо прави лимунаду сада, зар не? Морамо наћи начина да се фокусирамо и радимо од куће, те се у исто вријеме и забавимо", објаснила је Лопез за "Елле".

Додала је да је ова ситуација, за оне који су здрави, идеална прилика да се одморе у удобности свог дома.

"Како изгледа мој радни дан у кући? Читам сценарије, пишем нове пројекте, вјежбам и учим нове плесне технике. Опуштам се кроз онлине куповину, мислим да је то јако популарна ствар на интернету ових дана", објаснила је.

Кроз смијех је додала да у слободно вријеме користи апликацију ТикТок, коју њена дјеца обожавају. Свјесна је да пандемија вируса корона неће трајати заувијек, те да ће се свијет ускоро вратити у нормалу.

"Мислим да управо зато требамо искористити вријеме које проводимо кући како бисмо одморили и вратили се бољи и јачи. Нико није желио да се ово догоди, али ако мора овако, онда је најбоље да извучемо максимум из ситуације у којој се налазимо", каже популарна пјевачица.

Лопезова је објаснила и шта би млађој верзији себе одговорила на питање: Какав је осјећај имати 50 година?

"Не сјећам се шта сам мислила о педесетим када сам имала 20 година, осим да је то вјероватно крај свега. Мислила сам да нећу изгледати добро, нисам знала шта ће се догодити с мојом каријером... Али сада сам пуна знања које знам искористити на прави начин. Наратив који се поставља говори женама да ће у одређеним годинама изгубити доста тога. Али, то заиста није тако. Открила сам да ако вјежбам и радим на себи - постајем боља, како емотивно, тако и психички и физички", каже, и на крају додаје савјет за млађе дјевојке:

"Престаните себи постављати питања 'Да ли ћу изгледати тако?' или 'Шта ћу сутра радити?' јер сте способне за све, све можете урадити саме. Мени то нико није објаснио".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана