Џеј Ло блистала и на празном Тајмс скверу за Нову годину

Танјуг
Џеј Ло блистала и на празном Тајмс скверу за Нову годину

ЊУЈОРК - Америчка музичка и филмска звијезда Џенифер Лопез наступила је на Тајмс скверу у Њујорку за новогодишњу ноћ, а пјевачица за чије наступе важи да су увијек више од обичних концерта неуморно је мењала костиме и приредила истински спекаткл на бини испред које су углавном стајали припадници служби безбједности јер окупљања нису била дозвољена због ковид 19.

Новогодишњи наступ Џенифер Лопез који је организован за специјалну новогодишњу емисију канала АБЦ „Dick Clark's New Year''s Rockin ''Eve” био је у знаку бијеле и металик боје, а дио концерта “на висини” изгледао је спектакуларно, као и уосталом цио њен новогодишњи шоу, преноси Дејли мејл.

На Тајмс скверу у Њујорку, није било уобичајне гомиле људи да одбројава секунде и прати спуштање кугле која ће означити крај 2020.године, пошто је полиција удаљавала људе и возила која би се заустављала у нади да ће видјети блиставу кристалну куглу која се спушта.

Ипак, мањи број људи пред полицијским кордоном пратио је спектакл за који је ове године издата препорука њујоршких власти да се посматра на телевизији од куће.

Пјевачица (51) извела је мјешавину својих хит пјесама прије него што се кристална кугла спустила у поноћ на Тајмс Скверу, а у посљедњим минутима прије поноћи, отпјевала је класик Аеросмитх-а “Dream On” под експлозијом конфета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана