Џастин Тимберлејк се извинио Бритни Спирс и Џенет Џексон

Танјуг
Џастин Тимберлејк се извинио Бритни Спирс и Џенет Џексон

ЊУЈОРК - Глумац и пјевач Џастин Тимберлејк данас се, у подужој објави на друштвеним мрежама, извинио пјевачицама Бритни Спирс и Џенет Џексон због свог понашања у прошлости.

Након емитованог документарца “Намјештаљка Бритни Спирс”, чија је првобитна замисао била да се укаже на #FreeBritney  покрет, који се залаже за укидање старатељства које отац Бритни Спирс има над пjевачицом још од фамозне кризе менталног здравља 2008. године, јавност је ипак фокусирана на њену везу са Џастином Тимберлејком.

Многи корисници друштвених мрежа захтијевали су да се поп звијезда Џастин Тимберлејк извини Бритни Спирс због начина на који ју је третирао док су били у вези двехиљадитих година, што је он и учинио, преноси АП.

Тимберлејк је започео објаву изразивши жаљење због времена у свом животу када су његови поступци доприносили проблему, гдје је “причао како не треба или није причао о ономе што је исправно”, као и да разумије да је подбацио у тим тренуцима и у многим другим и имао користи од система који подржава мизогинију и расизам.

“Посебно желим да се извиним Бритни Спирс и Џенет Џексон, обијема посебно, зато што бринем за те жене и поштујем их и знам да сам подбацио” написао је, између осталог, Тимберлејк и додао:

“Ова индустрија је пуна мана. Поставља мушкарце, посебно бијеле мушкарце, у позицију да успију. Дизајнирана је на тај начин. Као мушкарац у привилегованој позицији, морам да причам о томе. Због мог игнорисања, нисам препознао све то у тренутку када се дешавало у мом животу, али ја не желим икада више да просперирам због других који су повучени доле”, навео је Тимберлејк.

Објаву је закључио рекавши да му је дубоко стало до добростања људи које воли и које је волио.

''''Могу да будем бољи и бићу бољи'''', поручио је Тимберлејк.

До инцидента са Џенет Џексон дошло је током наступа на Супербоулу 2014. када јој је Тимберлејк помјерио одјећу откривши јој груди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана