Џастин Бибер међу звијездама које су наступиле на забави за сина најбогатијег Индијца

Танјуг
Foto: Агенције

ЛОНДОН- Пјевач Џастин Бибер прикључио се низу међународних звијезда које су наступиле на забави приређеној за сина најбогатијег човјека Индије и његову будућу супругу, који ускоро треба да се вјенчају.

Бибер је протеклог викенда допутовао из Канаде у Мумбај да би наступио за будуће младенце, Ананта Амбанија и Радику Мерчант, и њихове госте.

На првој забави коју је богати пар приредио уочи свог вјенчања наступила је Риана, док су на другој, током крстарења Медитераном, певали Кејти Пери, Бекстрит бојз и италијански тенор Андреа Бочели.

Још није познато која звијезда ће наступити на самом вјенчању предстојећег викенда, а друштвеним мрежама се шири информација да би то могла бити Адел. 

Најбогатији човјек Индије Мукеш Амбани је за вјенчање свог најмлађег сина до сада потрошио више него за свадбу своје кћерке, на којој је наступила Бијонсе. 

Богатство Мукеша Амбанија, који се налази на челу “Рилајенс Индастри”, процјењује се на 115 милијарди долара, показују подаци са Форбсове листе најбогатијих људи свијета.
    
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана