Двоструки спектакл на Кастелу: Светлана Цеца Ражнатовић и Саша Матић на бањалучком “Викенд фесту”

Г.С.
Двоструки спектакл на Кастелу: Светлана Цеца Ражнатовић и Саша Матић на бањалучком “Викенд фесту”

БАЊАЛУКА - Двије музичке звијезде - Светлана Цеца Ражнатовић и Саша Матић одржаће заједнички концерт у Бањалуци под називом “Једна ноћ, два концерта” на “Викенд фесту” 16. јула са почетком од 21 час.

Популарни “Викенд фест” поново се одржава у Бањалуци након паузе од двије године због “ковид” ситуације и у град на Врбасу вратила се музика под ведрим небом.

- Средина јула биће у знаку заједничког концерта звучних имена, великих професионалаца, миљеника публике и најпопуларнијих извођача домаће музике Саше Матића и Цеце - кажу организатори “Викенд феста 2022”, агенција “Тravel 4 fun”.  Претходних година “Викенд фест” је окупио бројна и такође велика имена домаће естраде, а на истој локацији у музици је уживало око 30.000 посјетилаца по фестивалу.

- Убијеђени смо да ће ове године атмосфера на концертима бити још љепша и боља! Позивамо вас да се заједно проведемо, пјевамо и уживамо уз велике и вјечне хитове Цеце и Саше, те да вам ово љето остане у лијепом сјећању уз “Викенд фест” и Бањалуку - навели су из агенције “Травел 4 фун”. Цијене карата износе “Стандард” - 30 КМ, “Фун пит”- 40 КМ и ВИП -50 КМ. Продајна мјеста су Трг Крајине Бањалука, агенција “Тravel 4 fun” и онлајн платформа www.kupikartu.ba .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана