Дубиоза Колектив 17. јуна на тврђави Кастел

ГС
Foto: ГС

БАЊАЛУКА- Један од најпопуларнијих бендова на Балкану, Дубиоза Колектив, долази у Бањалуку гдје ће 17. јуна одржати концерт на тврђави Кастел.

Момци из бенда посебни су по својој енегији, текстовима и музици која представља својеврсну комбинацију ска, пунк-а, реге-а, електронике, хип-хопа уз примјесе балканских тонова. Њихова популарност огромна је не само на простору наше регије, већ и Европе и свијета, гдје су врло често присутни на турнејама, и ма гдје год наступили, за сваки њихов концерт тражи се улазница више. Публика широм свијета препознала их као „must see live act“.

Од првог албума објављеног 2004. године, истоменог назива, као и назив бенда „Дубиоза Колектив“, преко ЕП „Open Wide“, ”Dubnamite“, „Фирма Илегал“, „5 до 12“, “WILD WILD EAST“, који их је лансирао на међународну музичку сцену, те „Апсурдистан“, „Happy Machine“, „Пјесмице за дјецу и одрасле“, „#fakenews“, момци из бенда су низали само хитове који су суверено владали на топ листама у земљи и регији, те проналазили пут до иностране публике међу којом су створили велику базу фанова из цијелога свијета која их прати на свим њиховим наступима, те врло често због свог омиљеног бенда долази и на други континент.

Њихови наступи увијек доносе посебну енергију, коју већ у самом старту преносе на публику, те од првог до последњег такта атмосфера на њиховим концертима је она која се дуго памти, и о којој се дуго прича.

"Одлична атмосфера очекује нас на тврђави Кастел у Бањалуци, 17. јуна када нам стиже најуспјешнија музичка сензација наше регије, како многи популарно називају момке из Дубиоза Колектива. „Кажу“; „Волио БиХ“; „Валтер“; „Кокуз“; „Блам“... само су дио репертоара у којем ћемо уживати током наступа у Бањалуци", саопштили су из ОК теам-а.

Организатори концерта ОК теам и Прорент уз подршку генералног спонзора, компаније м:тел овим догађајем настављају већ започету концертну сезону у граду на Врбасу.

Улазнице за овај догађај по цијени од 15,00 КМ у продаји су путем онлине продајног система www.гигстиx.ба као и путем GIGSTIH продајне мреже у свим већим градовима у БиХ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана