Драган Мићановић са звијездама Холивуда у акционој комедији

ГС
Драган Мићановић са звијездама Холивуда у акционој комедији

Акциона комедија "Телохранитељ мафијашеве жене" биће приказиван у биоскопима у Србији од сутра, а у овом остварењу у режији Партика Хјуза поред холивудских звезда Рајана Рејнолдса, Салме Хајек, Семјуела Л. Џексона, Моргана Фринема и Антонија Бандераса игра и наш глумац Драган Мићановић, саопштено је из дистрибутерске куће "Тарамаунт".

Најсмртоноснији чудни пар на свијету, тјелохранитељ Мајкл Брајс (Рајан Ренолдс) и убица Даријус Кинкејд (Семјуел Л. Џексон), поново су заједно, у још једној мисији опасној по живот. Још без дозволе и под лупом, Брајса на акцију присиљава још нестабилнија Даријусова супруга, озлоглажена међународна преваранткиња Соња Кинкејд (Салма Хаиек).

Док Брајса до нервног слома доводе његова два најопаснија штићеника, трио се до гуше уплиће у глобалну завјеру и ускоро открива да су само они ти који стоје између Европе и тоталног хаоса. У забавном и смртоносном злочину придружују се Антонио Бандерас као моћни лудак жељан освете и Морган Фриман у једној малој, али важној улози, наводи се у опису овог филма.

Посебна занимљивост за домаћу публику је то што једну од улога игра уз холивудске звезде игра и Драган Мићановић, а он је, како наводе у дистрибутерској кући „Тарамаунт", „успио да на себи својствен начин дочара један веома интересантан лик у филму".

Ова комедија од сутра је на репертоару у биоскопима из ланаца „Синеплекс" и „Синестар" у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Зрењанину, Панчеву, као и у београдским биоскопима Комбанк дворана, Рода, Таквуд, у „Арени у Новом Саду, „Вилин граду" у Нишу, суботичким „Еуросинема", „Александар Лифка" и „Абазија", те у биоскопима у Сомбору („Екран"), Ужицу („Арт"), Краљеву („Кварт"), Шапцу (ЛМ), те у биоскопима при културним центрима и у домовима културе у Чачку, Горњем Милановцу, Јагодини, Ваљеву, Младеновцу, Лазаревцу, Пожаревцу, Новом Пазару, Врњачкој Бањи, Трстенику, Врбасу, Ковину, Старој и Новој Пазови и Руми, преноси НоваТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана