Доносимо програм и сатнице десетог по реду Нектар ОК Феста

Г.С.
Доносимо програм и сатнице десетог по реду Нектар ОК Феста

Пред нама је десето издање Нектар ОК Феста 2024, који ће се ове године на Тјентишту одржати 19/20/21 јула. Познате су и сатнице комплетног програма по данима.

Фестивалски камп отвориће своја врата дан прије званичног почетка фестивала /четвртак, 18. јули од 12:00/ када смо за оне највјерније ОК кампере припремили сјајан програм на Jägermeister ОК stage-у у ОК кампу, на којем ће истога дана од 21:00 наступити: Џа или Бу, Бојана Вунтуришевић, Савршени Маргиналци.

Први фестивалски дан /петак, 19. јули/ започиње на ОК summer stage-у од 12:00 уз DJ програм за који ће се побринути Nebs Jack и Rezitend DJ. Потом слиједи наставак програма на Jägermeister ОК stage-у од 13:45 у ОК кампу уз Бјесове, Who See, Pero Defformero. У Вивиа cornerу (13:00) очекује нас и „Land art радионица", уз едукацију како од природних материјала креирати умјетничко дјело. Од 21:00 љубитељи филма уживаће у ОК Цинема зони, уз пројекцију „Gipsy Мафија – То смо што смо". Вечерњи сати на Visa Main stage-у резервисани су за одличан програм и атмосферу коју на Тјентиште доноси један од најпопуларнијих америчких, али и свјетских бендова, који по први пут наступа у БиХ – Thievery Corporation, уз које су за одличан провод на главној бини задужени и Нено Белан & Фиуменс,  Зостер, Sunshine. Програм почиње од 19:00. За оне жељне добре забаве до раних јутарњих сати слиједи програм на ОК After Party у ОК кампу од 00:00 уз  Mladen Tomic, , Technasia, Rezident DJ.

Други фестивалски дан /субота, 20. јули/ старта уз Мladena Tomica и Nemax на ОК Summer stage-у крај базена од 12:00. Вивиа corner у истом термину као и претходног дана од 13:00 резервисан је за радионицу цијанотопије. ОК камп ће и ове године бити епицентар најбоље забаве и одличног провода, за које ће се у суботу на Jägemeister ОК stage-у побринути Tamikrest, Atheist Rap, Bad Copy. Програм почиње у 13:45. Од 14:00 у ОК Book зони одржаће се промоција књиге „1001 најлуђи свјетски и EX-Yu rock бисер", Јосипа Дујмовића. ОК Cinema зона у сарадњи са Док’н’ритам фестивалом доноси нам двије пројекције од 21:00, и то „Young Untill I Die" и „Rock Bozon ". За врелу армосферу суботње вечери на Visa Main stage-у од 19:15 задужени су Парни Ваљак, Лету Штуке, Nipplepeople и Свемирко. По завршетку програма селимо се у ОК камп на after party да уз Cristian Varela, Yakka i Rezident DJ-a, дочекамо још једну зору на Тјентишту.

Енергију трећег фестивалског дана /недјеља, 21. јули/ црпимо од 12:00 на ОК summer stage-у уз Дј Јоцк и Yакка. Од 13:00 смо у Вивиа cornerу на радионици декупажа.  На JägermeisterОК stage-у у кампу за завршетак дневног програма од 13:45 задужени су Mortal Kombat, Грше и М.О.Р.Т. У ОК Боок зони од 14:00 дружимо се са Санином Карамехмедовићем на промоцији збирке пјесама „Терца на Тишину", а од 21:00 у ОК Cinema зони проводимо још једно филмско вече под звијездама уз пројекцију филма „Riffs of Revolution ". У самом финишу на Visa Main stage-у од 19:15 уживамо уз легендарни британски пунк банд Тhe Toy Dolls, уз које ће последњег фестивалског дана наступити сјани Ритам Нереда, Буч Кесиди и Војко В.  Завршницу десетог јубиларног издања Нектар ОК Феста од 00:00 дочекујемо уз  OXIA, DJ Jock, тe Rezident DJ-a на ОК Аfter Partijу у ОК кампу.

Све информације о актуленој пунуди и фестивалским пакетима доступне су на званичној страници фестивала www.okfest.net /"booking

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана