Домаћи извођачи на Платанус фесту у кампу Платане

Д. Ј.
Домаћи извођачи на Платанус фесту у кампу Платане

У етно-кампу "Платане" у Горњој Лепеници код Српца 23. јуна се организује први Платанус фест на којем ће наступити регионални извођачи Вања Мишић и "Мунденс" Бојан Микулић Микула и диџеј Игор Орашчанин. Концерт почиње у 21 час, а улазнице се могу купити у претпродаји по цијени од седам марака, док ће на дан концерта коштати 10 марака.

Ово је први велики концерт на отвореном у овом кампу, а намјера организатора је да овај догађај у наредном периоду прерасте у традицију. Млада бањалучка пјевачица Вања Мишић, региону је позната по свом учешћу у једном од најгледанијих музичких такмичења, X Factor adria, а са својом пјесмом "Прстима" стигла је чак и до првог мјеста на домаћој топ листи МТВ Адриа. Кантаутор Бојан Микулић Микула чији хитови су забиљежили вишемилионске прегледе на "Јутјубу", објавио је и свој први албум "Слобода и друге бајке".

Ту је и бањалучки диџеј Игор Орашчанин који редовно наступа по клубовима, музичким фестивалима и другим догађајима у региону и који ће загријати публику на почетку концерта у Горњој Лепеници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана