Домаће и регионалне звијезде за Егзитов "Првомајски специјал"

Срна
Домаће и регионалне звијезде за Егзитов "Првомајски специјал"

НОВИ САД - У сусрет сутрашњем празнику, Егзит је спремио велики "Првомајски специјал“ од преко три сата највећих хитова домаћих и регионалних извођача са Егзит, Sea Star и Sea Dance фестивала.

Овај микс концертних наступа посвећен је целом региону који се скоро два месеца бори са епидемијом корона вируса.

„Драги пријатељи, гледајте Егзит ТВ, чувајте и себе и друге, победићемо на крају заједно. Воле вас Бајага и Инструктори, живјели“, поручио је Момчило Бајагић који је пре две године одржао концерт на главној Егзитовој фестивалској бини, а с њим се сложио и Миле Кекин фронтмен Хладног пива.

Звонко Богдан, како је и сам рекао, нашао је најбржи начин да пошаље поруку „његовом Егзиту“, те тако доставио видео са поруком која гласи „да млади људи издрже у овој пошасти која нас је задесила и да се ми сви ускоро видимо поново“.

Бајага и Инструктори, Хладно пиво, Дубиоза колектив, Звонко Богдан, Јосипа Лисац, само су нека од имена која ће учинити да се први мај традиционално обележи уз песму.

На празничну атмосферу ће нас својим песмама инспирисати и неки од легендарних бендова са регионалне музичке сцене међу којима ће се наћи и Партибрејкерси, Свемирко, Урбан & 4, Обојени програм, Гоблини, Атхеист Рап, Еyесбурн и друге домаће и регионалне звезде Егзита које ће овај празник учинити посебним и са преко три сата одабране музике улепшати првомајски викенд.

Љубитеље хип хоп музике нарочито ће обрадовати то да ће део овог концерта бити и феноменални Смоке Мардељано, Бад Цопy, Едо Маајка, Елементал, Who See, Све барабе, Frenkie, Хелем Нејсе, Киша Метака и Кранкшвестер.

Својим јединственим приступом хип хопу и својом незаборавном енергијом овај концерт увеличаће и Рамбо Амадеус, група Кал, Бојана Вунтуришевић, Маика и Буч Кесиди.

Публику ће кроз песму повезати и Марко Луис и Петар З, Дарко Рундек али и Влада Дивљан & Љетно кино биг бенд.

Реге тоновима ће нас на плес позвати Дел Арно Бенд, Канда, Коџа и Небојша и Irie FM, док ће се за љубитеље индие звука међу извођачима наћи и Никола Врањковић и Самостални референти.

Овој екипи сјајних извођача придружиће се још и Елвис Џексон, Бркови, Репетитор и Ритам нереда.

Као и до сада, овај пренос моћи ће да се прати на фејсбук страници Егзит фестивала, на фејсбук страницама извођача, те путем фејсбук странице Радио-телевизије Србије, у добро познатом термину од 20.20 часова, а ту су и редовни преноси које публика прати из дана у дан веч четири недеље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана