Добротворни онлајн концерт са свјетским звијездама 18. априла

ГС
Добротворни онлајн концерт са свјетским звијездама 18. априла

ЊУЈОРК - Глобални добротворни онлајн концерт “One World: Together at Home” (Један свет: заједно код куће), уз учеешће великих светских звезда као што су Андреа Бочели или Елтон Џон, биће одржан 18. априла, са циљем да се подигне свијест и допринесе финансирању глобалне борбе против вируса ЦОВИД-19.

Дан касније, 19. априла, биће приказан снимак концерта на телевизијском каналу Е, саопштили су из канала Е.

Организација “Глобал Ситизен” и Свјетска здравствена организација удружиле су се са познатим личностима у јединственом шоу програму у коме ће наступити неке од највећих звезда данашњице.

Програм One World: Together at Home, који наставља успијех дигиталне серије активности под истим именом, има за циљ да истакне херојске напоре здравствених радника и да пружи подршку Свјетској здравственој организацији у борби против пандемије.

Овај догађај предводи Лејди Гага, а ексклузивне наступе и појављивања имаће: Аланис Морисет, Андреа Бочели, Били Ајлиш, Били Џо Армстронг из групе Грин Деј, Бурна Бој, Крис Мартин, Дејвид Бекам, Еди Ведер, Елтон Џон, ФИННЕАС, Идрис и Сабрина Елба, Ј Болвин, Џон Леџенд, Кејси Масгрејвс, Кит Урбан, Кери Вашинтон, Ланг Ланг, Лижо, Малума, Пол Мекартни, Пријанка Чопра Џонас, Ша Рук Кан и Стиви Вондер.

Двосатни програм водиће познати амерички трио вечерњих емисија: Џими Фелон, Џими Кимел и Сивен Колберт и обухватиће наступе највећих свјетских звијезда које донирају мултимилионске износе фонду за солидарност Свјетске здравствене организације.

Овај програм ће охрабрити гледоце уз екслузивна појављивања свјетски познатих музичара, спортиста, комичара са главним циљем да се гледоци едукују и информишу о ризицима вируса ЦОВИД-19, превенцији и лечењу.

Пријенос ће обухватити интервјуе са стручњацима Свјетске здравствене организација као и приче “са прве линије” медицинских радника широм свијета, о њиховој храбрости и пожртвованости као подсјетник за хитно реаговање у овом тренутку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана