Десети фестивал "Бањалучки дани музике" испред тврђаве "Кастел"

ПР
Десети фестивал "Бањалучки дани музике" испред тврђаве "Кастел"

БАЊАЛУКА - Најпосјећенији фестивал у БиХ "Бањалучки дани музике",ове године се одржава од 30. јуна до 2. јула, на платоу испред тврђаве Кастел.

Овај фестивал познат је као мјесто најбоље забаве, сусрета и дружења уз квалитетну музику.

Тим поводом, директор фестивала Зоран Ђурић изјавио је сљедеће: " Веома сам сретан због чињенице да ове године фестивал организујемо јубиларни, десети пут.

Фестивал и ове године посјетиоцима пружа изузетан музички доживљај са врхунским извођачима из региона. 

За публику су спремјене занимљиве награде као што су "Викенд на Јахорини", бесплатно љетовање, а посебан поклон је бесплатан улаз до 20.30, а након тога минимална цијена улазнице од 10 КМ. 

Фестивал се организује на платоу испред Кастела, једином мјесту на којем се свира искључиво рок енд рол. Поред одличне живе музике, посјетиоци ће моћи да уживају у  великом избору најпознатијих пивских брендова, доброј гастрономској понуди и највећем луна парку на Балкану. 

Као и сваке године, очекује се велики број туриста из региона и са партнерском  агенцијом  Good Host -  Добар домаћин, договорили да током три дана фестивала, за посјетиоце организују разноврсне  дневне садржаје: обиласке Бањалуке и околине, вожњу дајак чамцем и друге туристичке садржаје.".

Фестивал је својим десетогодишњим постојањем увелико доприњео позиционирању Бања Луке као музичког и туристичког средишта.

Током три фестивалска дана наступиће: Magnifico, Дивље јагоде, Eyesburn, Освајачи, Смоке Мардељано, Џа или Бу, Регина & Елена Ристевска, Рација, ЕКВ трибуте банд, Rainmaker Iron Maiden tribute, Азра tribute банд, Респиратор, Euphoria и Абердар.

Програм сваког дана почиње у 19. 30  и завршава у  03 х наредног дана,

Улазнице за фестивал по цијени од 10 КМ, могу се купити на продајном мјесту испред РК ,,Боска", путем платформе kupikartu.ba и на улазу у концертни простор.

Додатне информације се могу добити на телефон: 066 905 399.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана