Демофест спојио М.О.Р.Т. и ЗАА

Глас Српске
Демофест спојио М.О.Р.Т. и ЗАА

"Демофест" је опет у мисији повезивања земаља бивше Југославије, овога пута кроз сарадњу са успјешним ауторским бендовима "М.О.Р.Т." из Хрватске и "ЗАА" из Србије.

Наиме, захваљујући "Демофесту", ова два бенда су направила прву заједничку пјесму под називом "Не одустајем", за коју је снимљен и пратећи видео-спот. Нумера комбинује сирову панк рок енергију по којој је "М.О.Р.Т." познат, са дувачким и ска елементима групе "ЗАА", обогаћеним раскошним вокалом Сање Вучић из овог бенда. И пјесма и спот су снимани у Бањалуци. Ова два бенда су добитници награда "Демофеста", а важе за веома успјешне бендове чије вријеме тек долази.

Пјесма "Не одустајем" настала је у част 10. рођендана "Демофеста", који ће се славити уз подршку "нектар" пива и компанија "м:тел" и "Хуањеи", а ту је да подсјећа све да овај фестивал већ деценију не одустаје од идеје да представи ауторске бендове цијелог региона који могу надгласати шунд и кич. Спот потписује продукцијска кућа "Босонога" из Бањалуке, а за режију је био задужен Саша Хајдуковић.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана