Дејвида Гету гледало преко 10 милиона људи

ГС
Дејвида Гету гледало преко 10 милиона људи

Гледаност специјалног ЕXIT ТВ програма сваким даном је све већа, а врхунац је достигнут претходног викенда, када је наступ Дejвидa Гете пратило више од 10 милиона људи широм свијета!

Гета је позвао ЕXIT, један од својих омиљених фестивала на свијету да му, уз неколико одабраних партнера помогне у несвакидашњем подухвату.

У питању је био директан пренос специјалног наступа из карантина у Мајамију, током којег је популарни Француз био потпуно сам за ДЈ пултом, окружен стамбеним блоковима, са чијих балкона су га пратиле стотине људи жељних дружења и забаве. ЕXIT ТВ наставља даље у високом темпу, па недеља пред нама доноси премијерне наступе рок титана Queens of the Stone Age и великана домаће и регионалне сцене какав је један, једини и непоновљиви Влада Дивљан.

Већ вечерас се враћамо на ЕXIT, и то у 2015. годину, када су чувени калифорнијски рокери Eagles of Death Metal испоручивали гитарске рафале на главној бини! И овај снимак биће свjетска премијера у којој ћемо видети како су Jesse Hughes и екипа свирали са са повезом преко очију, те десетине хиљада фанова на главној бини тjерали на смijех са духовитим опаскама. У срijеду стиже још једна енергетска бомба, са ништа мање хумора и скакања, али овог пута у хип-хоп паковању са Fusion бине из 2012. године!

На њој су реповале ни мање ни више, Све барабе, ол-стар група домаћих репера коју чине Ајс Нигрутин, Тимбе, Микри Маус, Еуфрат и Бвана из Лагуне, чије ће генијалне риме и предуховите форе свима помоћи да напуне батерије и лакше изгурају још једну недјељу код куће.

У четвтак нас чека велика свјетска премијера једног од најбољих гитарских концерата на овим просторима у протеклој деценији, како је и публика и критика оцjенила фуриозни наступ америчких рок звезда Queens of the Stone Agе из 2014. године у оквиру Rock EXIT једнодневног фестивала. Јоsh Homme и QOTSA на музичкој сцени доминирају већ више од двије деценије, а премијерно емитовање овог снимка биће следећег четвтка од 20 часова и 20 минута, али овог пута искључиво на You Tube каналу ЕXIT фестивала.

Великим словима у историји ЕXIT фестивала и Србије, али и цијелог региона у којем је био исто толико омиљен, остао је забиљежен непоновљиви Влада Дивљан. Овај истински великан музичке сцене нас је прерано напустио, али су његово дјело и лик остали урезани за вјечност, а његове наступе многи памте као моменте љубави и пријатељства. Један од таквих драгуља остао је снимљен и 2014. године када је Влада Дивљан наступио на ЕXIT фестивалу у пратњи Љетно кино биг бенда, а овај пренос биће емитован у петак, са почетком у 20:20.

George Clinton је име без ког функ и хип хоп не би могли ни да се замисле, а чија а музика звучи као да није са овог света. Ово су само неке од изјава којима су светске звезде попут Марка Rоnsона, Snoop Dogga Догга и бројних других описале његов допринос светској музичкој сцени. Већ у недjељу увече, тачно од 20:20, George Clinton and Parliament-Funkadelic са снимком концерта из 2016. године, биће задужени за квалитетан завршетак недеље.

И ове суботе очекују нас двоструки EXIT Home Stream, а након што су нас протеклог викенда Runu i DJ Jock водили у резерват на Увцу и у сплитски студио, штафету 25. априла преузима новосадски минималиста Lauzie чији се сет преноси у 17:00, док истог дана, у вечерњем термину стиже нишки техно ас DRNDY. Сам почетак недеље отвориће још један великан свјетске електронске сцене Dave Clarke и снимак чувеног наступа са Dance Arene из 2016. године.

Специјални ЕXIT ТВ програм емитује се сваке вечери у 20:20 на фејсбук страници фестивала, док сви заинтересовани на Еxit- овом YоуTубе каналу могу пронаћи и преко 1000 сати наступа и интервјуа са водећим свјетским звјездама, али и других програма, које је до сада погледало преко 50 милиона људи из цијелог свијета!

Распоред преноса:

Уторак, 21. април 20:20

Eagles of Death Metal - ЕXIT 2015. (премијера)

Сриједа, 22. ЕXIT

Све Барабе - EXIT 2012.

Четвртак, 23. април 17:00

Queens  of the Stone Age - Rock EXIT 2014. (премијера)

Петак, 24. април 20:20

Влада Дивљан & Љетно Кино биг бенд - ЕXIT 2014. (премијера)

Субота - Lauzie 17:00 – DRNDY 20:20

Недеља, 26. април 20:20

George Clinton and Parliament-Funkadelic- ЕXIT 2016.

Понедjељак, 27. април 20:20

Dave Clarke – ЕXIT 2016.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана