Дејвид Линч: Свијет ће након короне да процвјета на много бољи начин

ГС
Дејвид Линч: Свијет ће након короне да процвјета на много бољи начин

Један од највећих режисера данашњице Дејвид Линч, је као скоро цијели свијет, у изолацији. Борави у дому у Лос Анђелесу и прави лампе у својој столарској радионици уз то, он остаје прилично оптимистичан и пун наде у овим тешким временима.

"Моја дневна рутина је у великој мјери иста као што је била и прије карантина. Устанем, попијем кафу... Након тога медитирам и онда одем да израђујем дрвене лампе. Из неког разлога идемо погрешним путем и Мајка Природа је једноставно рекла: "Доста више, морамо све да зауставимо." Ово ће трајати довољно дуго да ће довести до одређених начина размишљања", нагласио је.

Линч се такође нада да ће људи широм свијета из карантина изаћи "спиритуалнији и великодушнији."

"То ће бити другачији свијет, много паметнији, интелигентнији. Рјешења за ове проблеме ће доћи и живот ће бити сјајан. И филмови ће поново бити снимани. Све ће да процвјета и вјероватно на много бољи начин”, истакао је Линч.

Режисер је дао и савјет за активности током изолације и карантина: "Цртајте, градите мале предмете, пишите пјесме, приче по којима ће касније бити снимани филмови, играјте игрице, измишљајте нове игре. Толико тога може да се уради у малом простору, можете да направите и нове рецепте за кување. Изолација и карантин је прилика да се уради гомила ствари и експериментише."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана