Дејвид Швимер демантовао гласине о вези са Џенифер Енистон

ГС
Foto: Агенције

Након што су звијезде култне серије "Пријатељи" Џенифер Енистон и Дејвид Швимер јавно признали да су постојале искре међу њима, јуче се појавила информације да су дали шансу својој љубави.

Међутим, данас је Швимеров представник прекинуо гласине, рекавши да су лажне, чиме је искључено нагађање да би њих двоје заиста могли бити пар у стварном животу.

Нада у потенцијалну везу између Енистон и Швимера расла је мјесецима, након што је пар открио да су имали осјећања једно према другом током снимања култних "Пријатеља".

Током поновног окупљања, Швимер  је рекао водитељу Џејмсу Кордену да су постојале симпатије, али да веза није била могућа јер је једно од њих увијек било у вези и никада нису прешли ту границу.

Јуче су се појавиле гласине да се пар зближио након специјалне емисије, а Швимер је наводно проводио вријеме код Енистонове.

"Након поновног окупљања постало је јасно да је присјећање на прошлост пробудило осјећаје код њих обоје и да је хемија коју су увијек морали сахрањивати још увијек ту", рекао је извор америчким медијима.

Није изненађујуће да је вијест узбуркала друштвене мреже јер су се обожаваоцинадали да би један од најпознатијих телевизијских парова могао постати стварност, након готово 20 година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана