Чувени атлета и мотивациони говорник на отварању „Егзита“

Танјуг
Чувени атлета и мотивациони говорник на отварању „Егзита“

НОВИ САД - Холанђанин Вим  Хоф, атлета и мотивациони говорник, долази 10. јула на отварање „Егзит“ фестивала, најавили су данас организатори.

-За Хофа је чула готово свака особа на нашој планети. Човјек који се поиграо са науком оставивши многе учене људе нијемим, излажући се екстремно ниским температурама и пливањем у залеђеним водама, а ослањајући се искључиво на технике дисања и снагу ума - навео је фестивал.

Из Егзита су саопштили да ће Хоф током дана у Лофт башти у Новом Саду одржати говор поводом отварања фестивала, "гдје ће пробудити супермоћи које сви носимо у себи, и пренијети окупљенима део својих искустава и знања".

Како је најављено, увече ће током церемоније отварања фестивала на Петроварадинску тврђаву "наставити покретање супермоћи у сваком смислу".

ћТако ће окупљени, уз Хофа, имати прилику да чују и Стефандоса Сифандоса, Орен Хариса  као и пројекат „Музика наде“, добротворни програм који сваком дјетету пружа могућност потпуно бесплатног образовања путем музике, за шта су добили признање Уницеф-а - навео је фестивал.

Како је најављено, 10. јула, нултог дана фестивала наступиће на Тесла јуниверс  бини Бејби Лазања, Инико, Бурак Јетер  са Димаш Квадајбергеном, Вајт Фенг (Wхyте Фанг), Кени Није Мртав, Теја Дора и Лук Блек). Фестивал Егзит биће одржан, од 10. до 14. јула уз наступе извођача попут Black Eyed Peas, диџеја Карла Кокса, гитаристе Тома Морела и бројних других.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана