Црна Гуја се враћа на мале екране VIDEO

Агенције
Црна Гуја се враћа на мале екране VIDEO

Популарни британски глумац Роуан Аткинсон (64) се спрема за повратак пред камере, и то заједно са својим колегама Тонијем Робинсоном, Стивеном Фрајом и Хјуом Лоријем.

Аткинсон је својим пријатељима, приликом недавног сусрета, рекао да је “изузетно узбуђен” због планираног повратка култне комедије “Црна Гуја”.

Како наводи британски таблоид Сан, иако се претходно помињало да би у питнају могло бити снимање само једне нове епизоде, али са сада ипак разматра снимње цијеле нове сезоне, пете по реду.

Оригинална серија, чије је четири сезоне Би-Би-Си премијерно емитовао од 1983. до 1989. године, била је карактеристична по томе што је свака покривала други временски период.

У истом стилу, радња планиране пете сезоне би требало да буде смјештена у савремено, осдносно данашње вријеме, а у њему ће Едмунд Црна Гуја бити универзитетски професор.

Звијезде култне серије су пристале да се поново окупе, након заједничког сусрета у једном лондонском клубу. Глумци су се, том приликом, срдачно испричали и исмијали, и на крају једноставно рекли:

“Да! Хајде да урадимо то!”

Сценарио пете сезоне “Црне Гује” се управо пише, навео је извор Сана.

Када је четврта сезона, која је за тему имала догодовштине капетана Црног Гује у Првом свјетском рату, завршена, сценаристи Ричард Кертис и Бен Елтон су рекли да неће бити даљих наставака серије.

Екипа се, ипак, окупљала у неколико наврата и снимила неколико специјалних епизода.

“Кертис и Аткинсон су размишљали да се у некој од нових епизода, као гости, појаве познати глумци као што су Том Харди или Расел Бренд”, рекао је извор листа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана