Ћиро Блажевић напунио 87 година и признао: Оцу се није журило да пријави моје рођење

Кликс
Foto: фб

Мирослав Ћиро Блажевић данас је прославио 87. рођендан. Иако свугдје стоји да је датум његовог рођења 10. фебруар, он је срећан јер су се многи сјетили праве истине о дану када је стигао на свијет.

Легендарни тренер свих тренера родио се дан раније него што је то записано, а у својој објави захвалио се свима онима који су се сјетили правог датума његовог рођења.

Ћиро је на свом Фејсбуку објаснио како још од јутра прима честитке поводом свог рођендана, а објаснио је и како је дошло до ове смијешне ситуације.

"Пријатељи моји, од јутра примам честитке за рођендан и захвалан сам вам свима на томе. Искрено сте ме обрадовали! Честитам и ја вама који сте исправно докучили да сам се родио на данашњи дан, а не сутрашњи како је то свугдје записано јер се мом Мати није превише журило да оде пријавити моје рођење. Отишао је тек идући дан и тако је 10. фебруара постао службени датум иако ја знам да је то овај данашњи", написао је Ћиро.

Додао је и како не размишља о слављу.

"Славити нећу нити један јер то нико у мојим годинама не слави, али честитке ћу примати оба дана јер за лијепе жеље никада није ни рано, ни касно", подсјетио је Ћиро.

Уз објаву, додао је и фотографију с цитатом Иве Андрића, који је, баш попут Ћире, рођени Травничанин.

Испод су се низали коментари, а многи су легендарном тренеру пожељели пуно здравља и лијепих дана.

Подсјећамо, Мирослав се поново бори с карциномом, болести која му је први пут дијагностицирана 2011. године, а коју је већ два пута побиједио. Ипак, његов оптимизам га не напушта. Свима који га фаворизирају поручује да га не требају жалити, а изјавио је и да ће се борити до посљедње секунде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана