Чиме се данас баве јунаци Сопранових?

Агенције
Чиме се данас баве јунаци Сопранових?

Ко је учествовао у убиству полицајца? Ко је зарадио 6 милиона долара од слике? Ко потписује аутограме за 20 долара? Прочитајте како данас изгледају животи јунака најгледаније серије свих времена – "Породице Сопрано".

Стив Ширипа

Био је заузет откако је престало снимање. Не само што је објавио пет књига, између којих и " Big Daddy's Rules: Raising Daughters is Tougher Than I Look" већ је снимио и филм за дјецу у којем се појавио са колегама из серије. Али, оно што је најзначајније јесте да је лансирао Uncle Steve's Italian Specialities – серију органских и веганских сосева за пасте.

Џозеф Р. Ганасколи

Као Вито Спатафоре овјековечкио је лик геј мафијаша. Откако је шоу престао није се превише потенцирао у филмовима и серијама, али је и даље јако посвећен турама везаним за Сопранове, па тако потписује аутограме за 20 долара.

Дениз Борино-Квин

14 хиљада жена наводо је присуствовало аудицији за жену њујоршког боса Џонија Сака. Правница Дениз која је дошла да подржи своју пријатељицу је на крају је добила улогу. Послије ове улоге никада више није глумила већ се вратила у адвокатску канцеларију у којој је радила и прије. Само неколико мјесеци након што је изгубила супруга 2010. године, преминула је у 46. години од канцера јетре.

Лило Бранкато

Са 17 година га је открио Роберт де Ниро за свој режисерски деби "А Bronx Tale ", али Бракато ће бити упамћен по улози Мета Бевилакве. Недуго пошто је напустио шоу Бракато и Стивен Арменто, отац његове тадашње дjевојке ухапшени су због упада у кућу бившег полицајца Данијела Енчетеквија. Арменто је пуцао и убио полицајца и осуђен је на доживотну робију. Бракато је служио осам година за први степен оружане пљачке, а оптужница за саучесништво у убиству је одбачена. Изашао је 2013. године из затвора и вратио се глуми.

Роберт Ајлер

Након појављивања у 86 епизода као Тонијев и Кармелин размажени син Еј Џеј, Ајлер је наставио да се бави глумом, а сада је професионални играч покера. Због малог броја турнира у Њујорку и Атланти преселио се у Лас Вегас још 2012. године и редован је учесник турнира World Series off Poker. Недавно је изјавио да није прочитао ниједан нови сценарио претходних шест година што доста говори о његовом интересовању за глуму.

Џејми-Лин Синглер

Ако би се дjелила награда за „најстресније паркирање" Медоу Сопрано би имала читаву полицу. Након улоге у Сопрановима најзапаженија улога била је у хит серији "Еntourage" гдjе је глумила дjевојку Џерија Фераре. Иначе, глумица је недавно у медијима открила да живи са мултиплом склерозом већ 15 година, али да никада није жељела да прича о томе због могућег утицаја на каријеру. Тренутно живи са супругом, кошаркашем Катером Дикстором и њиховим трогодшњим сином.

Доминик Кјанезе

Ујка Џуниор је један од најупечатљивијих телевизијских ликова, а већ смо га и прије виђали у филмовима "The Godfather II", "Dog Day Afternoon ", "All The Presidents Men"... У 85. години он и даље глуми, а недавно се појавио у остварењима "Damages", "Boardwalk Empire" и "The Good Wife". Када не глуми ужива да пjева пацијентима обољелим од Алцхајмерове болести и деменције, исте болести коју је имао његов лик.

Федерико Кастелућо

Дошао је из Рима да глуми Фурија Ђунта који се заљубио у погрешну жену – Кармелу. Посљедњих десет година Кастелућо се посветио још једној својој љубави – сликању. Не само што је успјешан сликар реализма већ посједује завидно знање барокних мајстора. Године 2010. открио је претходно заборављено ремек-дјело које је платио 43 хиљаде евра, а на аукцији га је наводно продао 2014. године за 6,2 милона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана