Четири изложбе и двије музичке промоције на 10. Демофесту

Глас Српске
Четири изложбе и двије музичке промоције на 10. Демофесту

Бањалучки "Демофест" је открио и посљедњи дио пратећег програма, који ће се одржавати у Банском двору Културном центру током сва три фестивалска дана од 20. до 22. јула у дневним терминима, а улаз на све садржаје ће бити бесплатан.

Фестивал ће званично бити отворен у четвртак, 20. јула у 12 часова "Демофест" изложбом "10 година врхунског звука", поводом десетог рођендана највећег фестивала демо бендова у југоисточној Европи, а ријеч је о изложби фотографија, концертних плаката, мајица и осталих меморабилија "Демофеста". Истог дана у 16.30 часова, биће отворене изложбе "Нешто је пукло у мени" и "The Good Wife" у сарадњи са Београдским месецом фотографије.

Посљедња изложба "Жене сликају жене у музици" ће бити отворена у петак, 21. јула у 12.30 часова, у сарадњи са "Зоном музике" из Зенице, која окупља карикатуристкиње из региона. Посљедњи дан пратећег програма "Демофеста", тј, субота 22. јул, биће намијењен музичким садржајима, па ће публика од 11.30 часова моћи да присуствује промоцији бањалучких бендова "Сопот", "Shanghai Street Fight" и "Важно обавјештење", а од 15 часова промоцији албума групе "Seine", побједника "Демофеста 09".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана