Британка која има 110 година постала звијезда апликације ТикТок ВИДЕО

Кликс
Британка која има 110 година постала звијезда апликације ТикТок ВИДЕО

Британка Ејми Хокинс, 110-годишњакиња која је отпјевала пјесму "It's A Long Way to Tipperary'' постала је звијезда на ТикТоку након што је њен 14-годишњи унук објавио видео на свом профилу.

Породица од старице је за ББЦ објаснила како је 110-годишњакиња за вријеме Првог свјетског рата путовала и наступала широм Велике Британије. Каријеру је прекинула врло рано јер јој је мајка забранила да наступа сматрајући да то није нешто чиме се дјевојчица треба бавити.

Ејми је имала седам година када је рат завршио, а од тада није заборавила стихове пјесама које је пјевала као дијете. Њена кћерка Хана испричала је како свакодневно пјевуши различите пјесмице и увијек расположено пита: "Хоћете ли још неку?".

Породица је испричала и како испрва нису могли вјеровати да је видео постао виралан, као и да су одушевљени коментарима на интернету: "Људи су се расплакали, неки су говорили да им недостаје њихова породица, док су други причали своје животне приче. Све реакције су биле веома искрене, вратиле су нам вјеру у људе".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана