Бивша жена Бредлија Купера: Он је арогантни манипулатор

Агенције
Бивша жена Бредлија Купера: Он је арогантни манипулатор

Глумица Џенифер Еспозито није имала ријечи хвале за свог бившег супруга Бредлија Купера у новим мемоарима који носе назив "Jannifer’s Way ".

Иако га ни у једном моменту није именовала Џенифер је описала сусрет са човjеком због ког су јој се "упалили сви аларми у глави".

Описала га је као "паметног, забавног, арогантног момка који је мајстор манипулације" додајући да га она и није сматрала претjерано атрактивним.

Упркос томе што су веома брзо постали пар Џенифер каже да је Купер имао "злобну и хладну страну", те да је његова личност знала за трен да се промjени.

Како каже, њихова читава веза се заснивала искључиво на његовим потребама, због чега се често осjећала као да је на маргини.

"Била сам веома тужна и усамљена", написала је додајући да је на половини везе кренула да похађа духовни центар у Лос Анђелесу, као и да су у том тренутку били вjенчани неколико мjесеци – "Тих дана моја веза је дотакла дно и за само недjељу дана се завршила и то баш онако како сам очекивала – некултурно и изненада"

Иначе, Бредли Купер је ријетко говорио о свом пропалом браку, а чак је и дипломатски одговарао на питања о разводу.

"То је нешто што се десило, добра страна је да смо обоје тога били свјесни и прекинули на вријеме".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана