Био је у праву! Дел Бој и Родни би данас заиста били милионери

Агенције
Био је у праву! Дел Бој и Родни би данас заиста били милионери

Није Дел Бој џабе говорио “Слijедеће године у ово време бићемо милионери“. Ако се може судити по финансијским стручњацима, имао је право.

Финансијски експерти вjерују да би покретне и непокретне некретнине које су посjедовали Дел Бој и Родни данас вриједеле чак три милиона фунти!


Трособан стан у Пекаму данас вриједи око 850.000 фунти, захваљујући расту цијене квадрата у том кварту. Иако се у серији приказује зграда Нелсон Мандела у Пекаму, заправо сцене су снимане у једном стану у Актону.

Ако на стан додамо гаражу коју су посједовали, али и троточкаша из 1967. године (Reliant Regal Supervan III), али и форд капри - то је још 55.000 фунти.

Ипак, највреднији би био пар плавих дијаманата за које се Дел Бој трампио у епизоди “To Hull and Back “ чија се вредност данас процењује на два милиона фунти! Гледаоци су на интернету потпуно подржали предвиђања финансијских стручњака и оцjенили да би Дел Бој и Родни заиста били богати.

“Само када погледате шта је све дошло у руке Дела Боја и Роднија током седам година емитовања серије схватате да би они данас са тим стварима били милионери и живjели луксузан живот којем су све вријеме тежили“, истиче финансијски експерт Џесмин Биртлес.

Иначе, “Мућке“ су и дан-данас једна од најомиљенијих британских серија, али то није случај само на Острву. Дел Бој и Родни су омиљени ликови и на Балкану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана