Бијонсе објавила трejлер за нови видео албум "Black Is King" који слави Афроамериканце

ГС
Бијонсе објавила трejлер за нови видео албум "Black Is King" који слави Афроамериканце

Дизни Плус објавио је трејлер и постер надолазећег албума Бијонсе под називом "Black Is King", а који стиже након пјевачициног ангажмана у анимираном филму "Тhe Lion King".

" Black Is King" је уствари филм или визуелни албум који је инспирисан "Краљем лавова", а базиран је на музици из анимираног класика.

Филм с потписом диве Бијонсе ће дебитирати 31. јула ове године на популарном сервису Дизни +.

Према првим најавама, " Black Is King" преиспитује лекције из блокбастера из 2019. године за данашње младе краљеве и краљице у потрази за њиховим властитим крунама. Албум ће одати почаст Афроамериканцима и њиховим животним искуствима.

Једна од најутицајнијих пјевачица данашњице је преузела улогу аутора, режисера и извршне продуцентице новог албума, а на албуму можемо очекивати и појављивање њеног супруга Џеј Зија и кћерке Блу Ајви.

Нови трејллер приказује и неке од специјалних гостију албума, укључујући Наоми Кембел, Лупиту Најонго, Кели Роуланд, Фарела Вилијамса, Кендрика Ламара и Чајлдиш Гамбина.

Подсјетимо да је Дизни посудила глас лавици Нали и продуцирала тематску пјесму за ремаке "Краља лавова". Музику за филм радио је Елтон Џон који је за ове потребе прерадио нека од својих најпознатијих дјела.

"Живот је скупина избора. Прати своје свјетло", говори Бијонсе у трejлеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана