BiH Color Festival расплесао више од 4000 посјетилаца

Г.С.
BiH Color Festival расплесао више од 4000 посјетилаца

Протеклог викенда у Брчком је одржан четврти BiH Color Festival, који је расплесао више од 4000 посјетилаца из БиХ и региона. Овогодишњи фестивал је уз одличан електронски звук, више од 30,000 врећица боје и интерактивне садржаје, обиљежила и вјеридба на главној фестивалској сцени, која је одушевила публику и додатно изазвала еуфорију.

Дино Еминагић из Сарајева, по први пут је са својом дјевојком Нијазом Просјановић, дошао на BiH Color Festival, те је на сцени овог фестивала, одлучио да запроси своју дјевојку. Динин храбар чин и Нијазино „да” овацијама је испратила многобројна публика, која је само у њихову част, још једном обојила небо изнад „бесцаринске зоне” у Брчком. Организатори су одлучили додатно да изненаде овај млади пар, тако ће вјереницима поклонити и наградно (вјереничко или брачно) путовање.

Једина и највећа брига за организаторе фестивала била је киша, која ипак није успјела да поквари добру забаву. Милош Станкић, директор BiH Color Festival, истакао је да су вјероватно квалитетним звуком и бојама, успјели да растјерају и облаке изнад Брчког.

“Иако су посјетиоци, односно фестивалска публика навикли на све временске услове, ипак нам је драго што нас је киша већим дијелом фестивала мимоишла”, додаје Станкић, наглашавајући да је логистика добро урадила свој посао, а остало је ипак до природе.

Фестивал је ове године понудио мноштво занимљивих садржаја, за све посјетиоце жељне квалитетног електронског звука, те одличне забаве. Присутни партијанери су имали на располагању више од 30.000 врећица боје, које су донијеле посебну чаролију овом јединственом фестивалу.

Одличну забаву оба фестивалска дана, присутнима су донијели и многобројни DJ-еви на двије бине у оквиру богатог линеуп-а. Наступили су Матрода, Саберз, Erick Kasell, Мике Вале, Space Motion, Синша Тамамовић, Wise Д & Kobe. Дио програма су били и Clay Clemens, Pessto, Милош Станкић, Mario Eddie, Drop Sensei, Vandal Steve, Will & Vash, Луис Де Марк, Jelly For The Babies, Дражен Зимоњић, Марк Функ, Ricochet, Frankie NV, О&СО, као и многи други.

Овај фестивал из године у годину у Брчком, окупља све више младих из цијеле Босне и Херцеговине, као и земаља региона, који нису крили одушевљење богатим програмом и додатним садржајима овогодишњег фестивала. Организатори су за све посјетиоце, који су дошли из других бх. градова и региона, обезбиједили и могућност смјештаја у кампу, као и превоз до локације фестивала.

И овогодишње издање фестивала, остаће у памћењу многобројним посјетиоцима, као најшаренији, најенергчнији и нарасплесанији фестивал у боји. Видимо се и идућег љета у Брчком на 5. издању    BiH Color Festivala.

Спонзори овогодишњег BiH Color Festival били су: Beck’s, Ментос, Rooster, Str8, Европска Унија у БиХ, Puschkin водка и Влада Брчко Дистрикта, који су препознали значај фестивала за Брчко и Босну и Херцеговину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана