Бенд "Дивље јагоде" у Београду обиљежио 45 година каријере

Танјуг
Бенд "Дивље јагоде" у Београду обиљежио 45 година каријере

БЕОГРАД - Чувени регионални рок састав „Дивље јагоде“ одржао је концерт на Великој сцени „м:тс Дворане“ у Београду, на коме су прославили 45 година каријере.

Велико изненађење на концерту било је гостовање пјевача Младена Војичића Тифе, раније члана бенда, које нико није очекивао, и скоро да је тај чин био прави врхунац вечери.

Рок група из БиХ, настала 1977. године, публици је пружила сет листу од 30 песама у трајању од скоро три сата и тиме се након дуже паузе вратила у Београд да приреди самосталан концерт.

Концерт су започели веома експлозивно са великим хитом „Мотори“ са истоименог трећег албума из 1982. године, коју је у оригиналу пјевао тадашњи славни вокал - Ален Исламовић.

Даље су низали нумере које су им обиљежиле славу - „Метални радници“, „Чаробњаци“, „Морисон“.

Група чији чланови живе у пет градова и двије државе, на концерту је представила рокенрол путовање кроз свих 12 студијских албума за четири и по деценије трајања. Свирали су у саставу: фронтмен - гитариста Сеад Зеле Липовача, Дамјан Деурић - клавијатуриста, Емил Крањчић - бубњар, као гост - вокал Анте Тони Јанковић, Ливио Берак - гитариста и певач, Андраш Ишпан - бас гитариста.

-Драги људи, сви већ знате, „Дивље јагоде“ где год дођу и прођу, доносе само шта... Љубав! – рекао је гитариста и пјевач Ливио Берак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана