Бенд “Буч Кесиди” објавио нови сингл и спот: Снимање “Недеља ујутро” најљепше икада VIDEO

Танјуг
Бенд “Буч Кесиди” објавио нови сингл и спот: Снимање “Недеља ујутро” најљепше икада VIDEO

Бенд “Буч Кесиди” објавио је нови сингл и спот за пјесму “Недеља ујутро” са албума “Еуфорија” који је овим музичарима донио номинацију за престижну награду “Импала” за најбољи независни европски албум године.

Нови сингл и спот припремљени су непосредно пред објављивање винилног издања албума “Еуфорија” који ће у продаји бити средином септембра.

За режију видеа била је задужена Ведрана Вукојевић, док је за фотографију био одговоран Лука Трајковић.

- Ведрана и Лука су нам јако добри другари. Претходно смо са Луком сарађивали на спотовима за “Ђускање не помаже” и “Суботу”, а Ведрана нам је прошлог лета режирала спот за песму “Тихо”. То нам је до сада било најдраже снимање икада. Она је у међувремену отишла да живи у Берлину, али чим смо схватили колико јој недостајемо купили смо јој карту у једном смеру и само јој јавили да долази да нам режира нови спот са Луком. Скупили смо најбољу екипу са свих спотова на којима смо радили до сада и направили ново најлепше снимање икада - казали су момци из бенда за радио телевизију Србије (РТС)

Албум “Еуфорија” објављен је крајем прошле године за издавачку кућу “Контра”, те је бенд одвео на престижни “Eurosonic” фестивал који је одржан у јануару у Холандији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана